Sano se | Suomen pitäisi valmistaa itse omat hävittäjänsä

Kyllä näitä mummoja ja pappoja on pikkukunnissa melko paljon; eiköhän he ole palvelupankkinsa ansainnut, maksaa ne digitaalisten palvelujen ylläpitokin pankille ja paljon enemmän kuin annetaan ymmärtää!

Totuuskomissio

Kuulepas Liisa. Sinä katsot joka kk, että tulot ja menot on tasapainossa, valtuustossa myös. Köyhät pyörittää perustaloutta, ruokaa, vuokria ym. Veronnosto syventää kaikkea. Väärä tie.

Satu

Suomen pitäisi valmistaa itse omat hävittäjänsä. Siinä miljardit kiertäisi omassa maassa työllistäen eikä rahat menisi muille maille. Ymmärrän että valmiutta tähän ei tällä hetkellä liene, mutta ilman yrittämistä ei mitään saa.

Ehdotus

OP:lle haaste: Juvalle kassapalvelupiste. Yksi huone, yksi henkilö. Ei voi olla vaikea ison pankin toteuttaa. Sulkavalaisetkin hyötyisivät.

Petetty asiakasomistaja

Kokeneiden hoitajien lähtö tuo alalle uusia tämän päivän taidot osaavia ja vaativia hyviä hoitajia. Työkokemusta on mutta miten sitä yhteisössä käytän ja sillä hoitokulttuuria uudistan ja hoidan? Kokemus työvuosista kannustaa kehittämään itseään ja opiskelemaan.

Ei jämähtämään

Myös minä olen pettynyt, ettei luterilainen kirkko lähtenyt mukaan Mediamissioon. Evankeliumilla on kiire, mutta kirkoissa nukutaan ja valitetaan jäsenkatoa. Voisiko Huuskonen perustella kirkon passiivista asennetta?

Miksi näin?

Ai, että miksi rikas on nuuka? Siksi, että mammona on hänen jumalansa ja ainoa turvansa elämässä. Entä kuoleman tullessa? Silloin mammona Jumala nauraa räkäisen naurun, sainpas narratuksi kadotukseen...

Raha, kirous vai siunaus?

Urpolan uuteen kouluun on lehtikuvien perusteella tulossa tasakatto. Hyvin huolestuttavaa. Rantakylän, Kiiskinmäen ja Kalevankankaan tapaukset osoittavat, että kaupungin käytössä ja hoidossa tasakattoiset rakennukset päätyvät sisäilmaongelmiin ja purettaviksi muutamassa kymmenessä vuodessa.

Ei lisää kalliita kokeiluja

Jos yhteiskunta haluaa kaikkien kansalaistensa huolehtivan itsestään, lapsistaan, opiskeluistaan. Suoriutumaan työelämässä, digipalveluiden parissa jne. on siinä tapauksessa yhteiskunnan myös vaadittava kansaa opettelemaan toimintatavat ja ns. käyttö-ohjeet niistä suoriutuakseen.

Oppisisältö uusiksi

Hei, kaikki kyläläiset! Olkkolan koulun oppilaat keräävät romua yhteistyössä romufirman kanssa. Nyt on tilaisuus päästä eroon pihojen ja pusikoiden autonromuista. Tehdään ympäristötekoja ja rahaa oppilaille!

Sillä siisti

Pimeät katuvalopylväät ovat jatkuvasti Kangasniemen taajama-alueen kaunistuksena.

AES

Lisää vaan maksuja laita kaupunkilaisille. Kuten roskisten tyhjennys, josta veloitetaan sama oliko se täysi vai tyhjä. Hulevesimaksu. 60 vuotta on vedet saanut hyödyntää luontoa, nyt häiritsee Mikkelin kaupunkia, että siitäkin on maksettava. Toivotaan että asukasmäärä vähenee ja ihmiset käsittää tämän kaupungin ahneuden. Perusmaksuja perusmaksun perään.

SMS

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka