Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Onnittelut Kangasniemen Osuuspankin asiakkaille

Ristiinan taajamassa Brahentie Puustellintie Saimaantie alueella joku kai koululainen soittaa iltapäivästä iltaan auton peräkontti bassoa, basson jytinä kuuluu asuntojen sisälle pitkän matkan päähän!

Kotirauhan häirintää

Onnittelut teille, jotka olette puolustaneet vakavaraisen pankkinne, Kangasniemen OP:n, ltsenäisyyttä ja estäneet sen luisumisen toisiin käsiin. Arvatenkin toisin ollessa kyyti olisi nyt kylmää sielläkin.

Nostan hattua

Pitkän elämäni varrella olen nähnyt, kokenut ja oppinut noista uskostaan julistavista ja ylpeilevistä lähimmäisistä kuinka helposti kääntyykään selkä, omahyväiset arvostelut ja syytökset vaikeuksien kanssa kamppaileville irtoavat henkevän kepeästi.

Itsekkyys pahin synti

Jos kaikki ruma poistettaisiin torilta, ei sinne mitään jäisi! Tää on taas tätä Mikkeliä.

Hyvät ihmiset, kunnioittakaa luennoitsijaa ja toisia, kännykkä kotiin tai äänettömälle ja kaverin kanssa voi supista luennon jälkeen.

Srk 17.11.

Pankkien digipalveluissa on puutteita, aina ei ole kyse asiakkaan osaamattomuudesta. Esim. talokaupat, omaisen kuolema, tarvitaankin kontakti pankkiin. Lähipalveluita ei pitäisi lopettaa, ennen kun pankilla on kyky hoitaa kaikki digitaalisesti.

Asiakas

Mikkelin mallin mukaan uusin puukoulu Ihastjärvellä edelleen tyhjänä. Koulukyyti keskustan parakeista kulkee Ihastjärvellekin ja iltapäivällä takaisin.

Jos kaikki ruma poistettaisiin torilta, ei sinne mitään jäisi! Tää on taas tätä Mikkeliä.

Urpo Urpola

Maailma muuttuu, ennen kaupungin korkein rakennus oli kirkko, toisena pankkitalot. Nykyisin pankit pyrkii vuokralle toisten tiloihin peräkamariin.

Masa

Ajetaanko Mikkelin kehitystä nyt kaksilla vaunuilla? Mikä on kaupunginjohtajan ja kaupunkikehitysjohtajan rooli? Ja sitten on vielä se kehitysyhtiökin.

Uuteen nousuun

Onko vastuu minulla, jos en saa selville, ovatko iäkkäiden omaisteni hoitajat rokotettuja? Voidaanko minua syyttää heitteillejätöstä?

Kenen ehdoilla mennään

Miljoonaremontin jälkeen Mks:n laboratoriossa pitää asiansa selittää virkailijalle kaikkien vuoroaan odottavien kuullen! Parilla neliömetrillä pleksiä tietoturva hoituisi. Hoitaisiko vastuulliset asian?

Kiitos ennakkoon

Kiitos Lähemäen Lidl. Henkilökorttien löytäjälle.

Raimo

Hyvä ja asiallinen kirjoitus päätoimittajalta. Koululaiset ovat kunnollisen koulun ansainneet. Valittaa tietysti saa, viisasta se ei tapauksessa ole. Tilaaja tietysti määrittää laatuvaatimukset ja arvioi sitten toimittajat. Huono laatu se vasta kalliiksi tulee, kun elinkaari on kuitenkin kymmeniä vuosia.

Nimimerkki

Onko vihreille kansainväliset sopimukset sellaisia pyhiä lehmiä joista ei ikinä missään oloissa voida luopua? Siltä näyttää. Norja on sanonut että se heittää sopimukset romukoppaan jos kansan etu ja turvallisuus niin vaatii.

Tämä on oikein