Sano se | Rokottamaton hoitaja, pysy kaukana omaisistani

Rokottamaton hoitaja, pysythän kaukana omaisistani vanhusten palvelutaloissa. Kiitos.

Selvä peli

Kun pankkikonttorit suljetaan niin mistä ihmiset saavat maksupalvelu kuoria jotka posti kuljettaa sekä tilisiirtolomakkeita? Käykää nyt hakemassa konttorin varastot tyhjäksi!

Himskutti

Oma Säästöpankki, nyt on tilaisuus tulla esim. Juvalle, Puumalaan ym. Varmasti asiakkaat tulevat Osuuspankista teille!

Joukko varmoja tulevia asiakkaitanne Juvalta

Haluan kiittää Viherpalvelut Hyvönen Oy:tä/työntekijöitä Mikkelin kaupungin ympäristön hoidosta. Olen asunut Mikkelissä 50 v ja koskaan ympäristö ei ole ollut näin hienosti hoidettu. Työntekijät ahkeria ja ystävällisiä.

Kiitos teille

Olen ollut Suur-Savon Op asiakkaana 50 v ja olen ollut ylpeä sen toimintaperiaatteista. Ennen kaikkea ylpeä siitä, kuinka se on huomioinut ikäihmiset jotka eivät osaa käyttää nettiä. Nyt kuitenkin palvelut huononevat ympäristökunnissa, koska konttorit suljetaan ja infopiste lakkautetaan myös Mikkelissä. Nyt kannattaa miettiä, mistä saa palvelua ilman ajanvarausta ja siirtää rahaliikenne sinne. Näitäkin paikkoja löytyy kyllä.

Etsivä

Kiinnostus kirkkoa kohtaan on jyrkässä laskussa, mutta ainakaan Mikkelin ev.lut. seurakuntia se ei näytä haittaavan, kun ei lähdetty mukaan valtakunnalliseen näkyvyyttä lisäävään missioon 2020. Onkohan valtuutetuilta edes kysytty kiinnostusta? Kangasniemellä sentään maallikoihin luotetaan.

Se löytyy?

Isokiitos Saimaa Sinfoniettalle mahtavasta konsertista Mikaelissa 18.11! Mikkelin kaupunginorkesteri hemmottelee meitä helmillä: nyt mm. Eero Hämeenniemen hieno Klarinettiseikkailu kantaesityksenä, ja vain tovi aikaisemmin toitte Mikkeliin alppitorven upean taitajan. Tehkääpä muut perässä!

Ylähuuli

Mihin olemme ajautumassa, kun kansa jaetaan kahtia? Emmekö opi historiasta mitään? Sisällissodan traumat ovat juuri parantuneet. Missä on tasavertaisuus, oikeudenmukaisuus ja yksilön terveystietojen yksityisyys? Valtion ohjauksessa tehdään tietoisesti kansan kahtiajako. Epäoikeudenmukaisuus lisääntyy.Terveyssyistä kaikki ei voi edes ottaa koronarokotetta! Kuka heidät ja heidän perheensä elättää, kun työssäkäynti estetään?

SMS

Nysvääjä olet oikeassa. Käytöstapojen puutteesta esimerkkinä on osa kansanedustajistakin. Kyselytunnilla puhemies joutui huomauttamaan erityisesti oikeaa laitaa halveksivasta suhtautumisesta ministereiden vastauksia kohtaan. Ajoittain päällehuutaminen äityi muistuttamaan mylvivää sonnilaumaa.

Mitä isot edellä sitä pienet perässä

Rantakylään rakennettu verovaroin jalkapallokenttä, joka nyt peitetään hiihtäjiä varten. Muitakin liikuntalajeja on joita kyseisellä alueella harrastetaan mutta puolet Rantakylästä valjastettu hiihtäjille.

Mietin vain

Pitäisiköhän pikaruokapaikkojen drive-in -kaistoille laittaa ikärajaksi esim. 25 vuotta. Etenkin viikonlopun jälkeen näky on ympäri kaupunkia surkea kun autoileva nuoriso on viskellyt ruokapussit ja mukit auton ikkunasta ulos. Voisikohan pikaruokapaikat ottaa aiheesta kopin? Olisiko jotain tehtävissä?

Ulkoilija

Eikö jo muualla tehdä tarpeeksi rikoselokuvia ettei Suomessa tarvitsi tehdä vastaavia. On muraalimurhia, omertaa, hätätilaa ym. Emme tarvitse tälläistä kuvaa Suomesta. Eikä tänne tarvi tulla tekemään vastaavia elokuvia muualtakaan. Pidetään Suomi "siistinä".

Lintukoto

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka