Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Pääministerin ei pidä jakaa kansaa

Kyllä vaan on, niin että vanhoiksi tulette Suur-Savon Osuuspankin päättäjät ja johtajat, mitähän silloin tuumaatte digitaalisista palveluista ja puhelinneuvonnasta, kun kuulo on heikko ja näkö on heikko ja reuma runnellut sormet tai käsi vaan vanhuutta hieman vapisee, eipä luonnistu asian hoito silloin. Miettikää ja reilusti tunnustakaa virheenne. Miten on saatu luku 130 kassapalveluasiakasta, pyytäkäähän anteeksi!

Sorrettujen pedagogi

Kauko Hirvonen: Totta, lomallaan Sanna Marinilla on sijainen, mutta virka on hänellä päällä koko ajan, eikä pääministerin tule jakaa kansalaisia eri kasteihin edes huumorimielessä. Pohjanmaalla sanotaan, että kaikki viisaus asuu vanhoissa naisissa, ei kateus.

Viesti

Toivoisin koronakurjimuksen alasajoa nopsaan tiukemmilla rajoituksilla. Kauhulla ajattelen leikkauksia odottavia syöpäpotilaita tai muita joiden hoito viivästyy nyt. Järkevät rajoitukset nyt käyttöön ettei kohta kolmen viikon päästä olla pulassa.

Kommentti

Eiköhän nyt olisi oikea aika vaihtaa Kangasniemen taajama-alueen palaneiden katuvalolamppujen tilalle ehjät lamput eikä vasta ensi kesänä? Tosin kesällä hommaan saattaisi olla mukavammat kelit. Palaneita lamppuja on pitkin kylää useita. Kyse on ihmisten turvallisuudesta.

SMS

Voisiko ajatella, että Koitti-Pertunmaan Osuuspankki avaisi sivukonttorin Mäntyharjulle?

Kyläyhteistyö

Täällä muutaman vuoden asuneena ja kunnan poliittista päätöskykyä seuranneena, olen iloinen O. Valtolan johtamistyylistä. Hienoa! Toivottavasti alkaa löytyä yhteistyö ja todellinen me-henki.

Luottavaisin mielin

Suuret ikäluokat asuttavat omakotitaloja, mitä niille tapahtuu kun aika heistä jättää? Perilliset maksavat talojen purkamisen koska ostajia ei ole valesokkelein rakennetuille taloille. Rakennusten ikä on ehtoopuolella, mikään ei ole ikuista.

Maksumies

Valtuuston puh.joht. Valtola ei voi estää valtuutettuja puhumasta. Valtuutetun puhevalta on asukkaiden puhevaltaa. Demokratia tarvitsee tekijänsä.

Kuntalaisen ääni kunniaan

Liisa Ahosen mielipiteeseen verojen korotuksesta. Eiköhän muuttotappio lisäänny jo näilläkin säästötoimilla. Hulevesimaksu jolle ei ole järkevää selitystä, mutta täytyyhän jonkun maksaa hinnan korotus. Veronkorotuksilla lisääntyy muuttotappio.

Tekstari

Vaaleissa on valittu edustajat hoitamaan puolestamme asiat kuntoon. Kuntalaisten kuuleminen ja osallisuus pahimmillaan vain sotkevat päätöksen tekoa. Pieni äänekäs "osallistuva" joukko voi helposti vääristää realiteetit ja vaikeuttaa päätöksen tekoa ja vastustaa enemmistön sopuun pyrkivää näkemystä.

Huutoäänestykseen kyllästynyt