Sano se: Missä on Sami Jauhojärvi?

Mikkelikö yrittäjäystävällinen kaupunki? Kun uusi yrittäjä tuo kontin valmiiksi paikalleen vanhoilla teippauksilla, niin johan alkaa valitus. Ei jakseta odottaa uutta ehostusta. Kuka antoi määräyksen siirtää kontti, kun lupa oli jo myönnetty?

Ihmetyttää yrittäjän puolesta

Yhdenvertaisuus toteutuu mielestäni aina, kun kussakin paikassa, työssä, hoidossa, koulussa, tapahtumissa, harrastuksissa, liikenteessä jne. on samat säännöt kaikille, joista on kaikkien pidettävä kiinni. Olkoon ihmisen tausta mikä tahansa, yhteisön ohjeiden mukaan on opittava toimimaan. Samalla vahvistuu suvaitsevaisuus.

Olemme yhtä

Missä on Sami Jauhojärvi? Hiihtokisojen seuraaminen TV 2:sta ei ole mitään, ilman "Mustin" huippuhyviä kommentteja.

Fani

Kiitos Mikkelin musiikkiopiston nuorille puhallinsoittajille Carlsonin joululauluista lauantaina 20.11. Olettepa taitavia!

Toivottavasti Savilahden sillasta ei tule taas "köyhän miehen" versio, jossa ohiajoliikenne ja kaupungin ehkä vilkkaimpiin kuuluva sisäinen liikenne laitetaan sekaisin muutaman sadan metrin matkalla juuri Savilahden sillalla. Siis oma kaista sisäiselle liikenteelle molempiin suuntiin myös sillalle.

Toivomus

Komiat otavalaiset ne jaksaa itkeä ja valittaa yhteispalvelupisteen siirrosta. Vetoavat autottomuuteen ym. Kauempanakin kaupungeista,joista on viety jo kaikki palvelut, asuu autottomia,vanhuksia ja lapsiperheitä. Otavaan on vielä bussiliikennettäkin.

Turhaa valitusta

Miksi aamulehden jakaja ei voi pudottaa lehteä suorana luukusta alas vaikka ovessa on lappukin "pudota posti alas asti, kiitos". Lehti nelin kerroin taitettuna luukussa roikkumassa. Haluaisitko itse lukea monella mutkalla olevaa lehteä?

Suorana alas, kiitos

Kiitos Mikkelin musiikkiopiston nuorille puhallinsoittajille Carlsonin joululauluista lauantaina 20.11. Olettepa taitavia!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka