Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Rokotus on kuin turvavyö

Hyvä Oskari, pysy linjassasi! Asian voi tiivistää, turhaa löpinää ei enää.

Nimimerkki

Ennen laskujen eräpäivät oli kuun 5. päivä eikä jokin kuun 26-28. pv! Mikä oikeuttaa yrityksiä sellaiseen? Usein palkat ei edes ehdi tuohon 5. pv!

Out

Osuuspankki: Viestinne tuli perille. Ette tarvitse/halua meitä juvalaisia asiakkaita.

Näkemiin sitten, tai peräti hyvästi

Onhan se kumma että osuuspankin jäsenistö ja äänestäjät ei mahda johdon toilailuille mitään. Myhäillään kun palvelut viety. Miten annamme kohdella itseämme? Ikä ja taidot loppuu teiltäkin.

Joskus

Rokotus on kuin turvavyö, vähentää vammoja, pelastaa henkesi, ellei isku ole liian iso. Kuinka moni haluaa kolaritilanteessa olla ilman turvavyötä?

Kysymys

Suomiko hyvinvointivaltio. Iso osa ihmisistä on lääkitty, mielet sairastuvat, huutava pula psykologeista, työssä käyvät uupuvat, lapset jopa traumatisoituvat. Jossain mättää ja pahasti. Yksilön vaatimustaso kohdilleen, tarpeeksi, mutta ei liikaa. Yhteiskuntamme tarvitsee nopeasti yhteisesti määritellyt raamit, jonka sisällä jokainen opetelkoot toimimaan ohjeiden ja sääntöjen mukaan.

Tsemppiä nyt ja äkkiä

Nim. Selvä peli, "pysythän kaukana omaisistani rokottamaton hoitaja..." Lupaan pysyä ja vaihtaa alaa, jos minut, sairaanhoitaja, pakotetaan ottamaan piikki. Jaksamista työtovereille, kun henkilökuntaongelma vaan pahenee.

Ei koekaniini vielä

Rahapeli pelaamiseni loppui, kuin seinään, kun alettiin vaatia tunnistautumista. Isoveli valvoo, meitä valvotaan yhä enenevässä määrin. Kiinan malli sosiaalisesta pisteytyksestä leviää kaikkialle. Näin kansaa on helppo ohjailla, kun kerätään tietoa sinusta.

Pelottavaa peliä

Ajetaan me tandemilla levy on soinut valovuosia lähes päivittäin, sanojen viestiä en käsitä vieläkään. Vaihtakaa jo levy.

Kyllästynyt

Saarikko toimii vastuullisesti kuten jo virkansakin edellyttää. Oikein. On todella alettava pitää kiinni sovituista kehysraameista. Joittenkin mielestä hän on väärässä (LS 23.11.) Uusi velka 7 mrd, josta vain 0,5 mrd koronan syytä.

Laskutaitoinen

Nyt kun viljelijät taas vaatii lisää tukia uusilla nimikkeillä, tehtäköön luettelo mistä kaikesta jo maksetaan joka vuoden katokorvauksista lukien, ja metsien hoitokuluja istutuksista lähtien. Viljan kasvatus alkua, lopputyöt ruoaksi ym. tehdään tehtaissa, leipomoissa. Tarvii työntekijät ja kauppa osansa.

Kommentti

Nyt kun OP teki näin härskin jutun, että lakkauttaa pankkipalvelut, ehdottaisin OP-asiakkaille: Tehkää samanlainen härski ratkaisu vaihtamalla pankkia. Niin minä tekisin jos asia koskisi minua.

Teepee

On kiitettävää palvelua Essotelta, kun tekstiviestillä muistuttaa asiakasta lähipäivän tilatusta ajasta.

Yli 90-vuotias

Urpolasta löytyy lämmitetty kenttä jalkapalloilijoille, joten lopetetaan nyt se turhanpäiväinen valitus Rantakylän ladusta.

Valivali

Etelä-Savon sote-uudistus. Nyt tarvitaan vielä enemmän palveluita, joissa keskiössä on vanhempi ja hänen arkensa ja vanhemmuuden tukeminen.

Hyvinvoiva lapsiperhe, tasapainoinen lapsi

Kiitos Jesse hienoista valoista Riihimäen kadulle tänne pimeään syksyyn.

Naapurin poika

Jotain hyvääkin. Mikkeli alkaa suosia suomalaista ruokaa. Siinä esimerkkiä kaikille. Se on ilmastoteko parhaimmasta päästä.

Viesti