Sano se | Koronaopastusta nuorille laumasieluille

Mikkelin kaupungin ja Esshp:n yhdistyminen Essoteksi tapahtui jo v. 2016. Esshp hoitajat odottaa, että palkat harmonisoituu kaupungin työntekijöiden kanssa samaan.

Viesti

Ei ole mitään ongelmia valesokkelitalossa, kun pitää huolen että maanpinta on lattiatasoa alempana, salaojat kunnossa ja seinän vieret sepelöity.

AR

Kaupungin politiikassa on aivan eri asia estää häiriköimästä kuin ilmaista kantansa. Kunnioitan kaupunginvaltuuston puheenjohtajan nykyistä tyyliä johtaa kokouksia.

Eiju

Ei Viherpalvelu Hyvöseltä kaikki työt menneet putkeen. Runeberginaukion lehdet jäivät keräämättä ja ajojahdin reunat puhdistamatta. Hulevedet eivät valu viemäriin.

Kadun varrella asuva

Miksi kepu vastustaa ulkomailta tulevien rokottamattomien testaamisia. Ja tällaisessa tilanteessa!

Terveys edellä

Miten voi olla Ristiina ja Anttola niin eriarvoisessa asemassa? Olen lukenut kirkollisia ilmoituksia. Anttolassa on seurakunnan tilaisuuksiin kyydityksiä, Ristiinassa ei koskaan paitsi Sirkiän aikaan. Olisiko se paljon pyydetty, kyyti linja-autotaksalla.

Autoton

Hyppäsikö Annika Saarikko liian suuriin saappaisiin kun nyt keikuttaa venettä? Taasko kepu pettää? Kun parin kuukauden välein on lähdössä hallituksesta.

SMS

O tempora, o mores! Olisiko mm. woke-kulttuuria edustavien intersektionaalisten ihmisten syytä canceloida esim. TV:ssa esitettäviä ns. reality-sarjoja, joissa nuoret mm. häpäisevät itsensä ja parisuhteensa! Vai riittääkö liikkeelle Peppi Pitkätossun isän ja Afrikan tähden paheksunta?

Cicero

Isot poikajoukot kiertelevät marketissa ilman maskia tai turvavälejä. Ei ihme, jos tauti leviää. Opastusta lisää nuorille laumasieluille.

Peloissaan kaupassa

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka