Sano se | Kiitos Krista Kiuru kun jaksat puhua koronarajoituksista

Kiitos hyvästä palvelusta Mikkelin 1. apteekki 24.11. Te soititte lääkärille lääkkeen vaihdosta, koska kyseistä lääkettä jolle resepti oli kirjoitettu ei ole tällä hetkellä saatavilla. Asia hoitui nopeasti samantien ja sain lääkkeen mukaani. Lähellä kotiani oleva apteekki ei sitä tehnyt Graanilla.

Pasi Kahila

Miksi Essote pihtaa työterveyshuollon osakkeiden myyntiä? S-ryhmä ostaisi ja rahaongelmat olisi kerralla ratkaistu. Ei tarvitsisi maakuntia jatkuvasti maksumiehiksi kiristellä.

Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus

Hyvä Krista Kiuru kun jaksat puhua koronasta ja pikaisista toimista hillitä sitä laittamalla paikkoja kiinni. On oikea toimenpide vaikka vastustajia olisi.

Nimimerkki

En ihmettele,että televisiosta katsotaan niin paljon urheilua,ei sieltä paljon muuta katsomisen arvoista tulekaan.

Havainto

Jos pankki on varsin kannattava niin miksi se pitää lopettaa? Pitäisi ahneudellakin olla rajansa.

Kysymys

Nimimerkille suorana alas ilmoitan, että lehden alas pudottaminen häiritsee nukkuvia.

Nukkuva

Korona rokotuksellako kiire. Eipä siltä näytä ainakaan täällä Puumalan hyvinvointiasemalla. Nettivarauksella seuraava vapaa aika ma 20.12..

Eka piikkiä haluava

Essote. Vastaisiko asiasta vastaava, kiitos. Miten Mikkelissä pitäisi hoitaa puoliakuutti sairaus? Nopa-aikoja ei ole, soittamalla ei saa aikoja, asia ei sovellu chattiin tai digilääkärille ja päivystyksestä sanotaan, ettei ole päivystysasia. Yksityiseen ei ole varaa. Tilanne tämä myös ennen koronaa ajoittain.

Omillamme ollaan

Nimim. Viesti: turhan moni kuolee huumorintajuihinsa tulematta. Valitettavasti.

Kauko Hirvonen

On tää kummaa nykyään. Suomi on täynnä ohjeita ja sääntöjä, mutta kenelläkään ei ole oikeutta vaatia niitä noudattamaan. Olisi nimittäin syytä saada rotia käyttäytymiseen, monen kohdalla. Teemavuosi käytöstavoille. Tai ohjeilla, säännöillä, jopa lakikirjalla saa kohta pyyhkiä sitä itseensä.

Tekstari

Strengell ei ole kovin tasapuolinen kuntalaisille, kun vastustaa ESE:n myyntiä nimenomaan SSS:lle. Tämähän harmonisoisi sähkön siirtohinnat kaikille kuntalaisille tasavertaisesti. Lisäksi Mikkelin osingot kasvaisivat, kun SSS omistus kasvaisi.

SSS:n sähkönsiirtoasiakas

Kiitos Mikkelin liikuntatoimelle vallan erinomaisesta ensilumenladusta.

Sukset Ikurista

Käsittämätöntä ettei sairaanhoitaja ymmärrä että rokotus on ainoa keino pysäyttää korona ja palata normaaliin arkeen.

Vastuunsa kantava rokotettu hoitaja

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka