Sano se | Lappuliisalle olisi töitä Kalevankankaalla

Onko järkevää tässä koronatilanteessa järjestää koulujen nelosluokkalaisten itsenäisyyspäivän juhlaa Mikaelissa.

Nimimerkki

Taannoin pimeän tultua polttelin ns. tunnelmavaloja pihallani. Siitä pimeyden pikkusielut pahastuivat ja alkoi kirjoitella lehteen. Ne on niin naiivia ihmisiä. Nyt piha ollut pimeänä jo usean vuoden.

Masa

Kalevankankaalla on hienot kuntoiluportaat. Jotkut autolla tulevat eivät osaa liikennemerkkiä: moottoriajoneuvolla ajaminen kielletty, vaan ajavat autot portaiden alapäähän. Kävely autolta kävisi alkuverryttelystä.

Lappuliisalle töitä

Musti on vaihtanut leiriä. Kommentoi Vsportilla tällä kaudella.

Havainto

Ei tämä väkivaltaa käyttävien ja rikollisten toiminta kyllä muutu, jos vain annetaan piuhaa niin, että vastapuoli yrittää suojautua enemmän ja enemmän. Eikö jotain sanktiota kaipaisi tuo toinen puoli. Hyvyys ahtaalla, pahuus porskuttaa. Sääli tätä yhteiskuntaa, ja surullisena ajattelen lapsiemme tulevaisuutta, jos meillä ei ole rotia tehdä muutosta nyt.

Hätä

Minä haluan takaisin ajan, jolloin minun pakollisiin henkilökohtaisiin asioihin sain palveluihin apua kunkin alan ammattilaiselta, ja pystyin palveluun luottamaan, ja mielenrauhani säilyi. Nyt kaikki yksilön itsensä vastuulla, yhteiskunnan vaatiessa kaiken maailman palvelut hallitsemaan ja asioista huolehtimaan itse. Ongelmia osaamisessa ja tietotekniikan toiminnassa ja tietoturvassa. Ei vaan ole toimiva yhtälö, kun ei jaksaisi itse vastata kaikesta. Hyvinvoivat ehkä osaa, kun on rahaa, joka kannustaa, mutta entä köyhät, sairaat, tuen tarvitsijat.

Yhteiskunta syrjäyttää

OP ei arvosta omistajäseniään, arvoisat jäsenet vaihdetaan joukolla pankkia, jäsenten ansiosta pankki pärjää.

Kelpaamme toiseenkin pankkiin

Terveydenhoidosta vastaavat. Kertokaa kansalle, mitkä ovat keinot pitää oma elimistö parhaassa mahdollisessa taistelukunnossa tulevan talven kulkutauteja vastaan, jos käykin niin, että virus on eri kantaa, kuin rokotteen suoja. Vanhat hyvät keinot käyttöön rokotuksen rinnalle.

Vakavat tapaukset minimiin

Kukaan ei kerro, onko elintavoilla merkitystä koronan määrittelevän aikakautemme elämässä. Luulisi olevan, kaikkien sairaanhoitoa vaativien ja kuormittavien tautien ennaltaehkäisyn nimissä. Tietoa viralliselta taholta, kiitos.

Merkitystä vai ei

Kiitos Suur-Savo 2022 kalenterista, ei meille tällaista. Meni paperinkeräykseen.

Oikeaa taidetta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka