Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Kuka poistaisi pystyyn kuolleen limoviikunan?

Hirveä haloo torille tuodusta tulevasta ravintolan lasikopista, eipä kaupunki vaivaudu tien toisella puolella olevasta entisestä maaherran "akvaariosta" poistamaan pystyyn kuollutta limoviikunaa. Hyvä mainos Mikkelin tilanteesta.

Minä

Kiitos kaikille teille ihmiset, jotka järkevällä pitkälinjaisella terveysturvallisella käytöksellänne huomioitte minut! Me selvitään tästä vain yhdessä, toiset huomioiden. On jo aika laittaa itsekkyys nurkkaan. Olisiko tällä koronakurjimuksella meille ihmisille joku viesti?

Tekstari

Nimimerkille "oikeaa taidetta" -taidat olla oikea tiukkapipo kyltyyri-ihminen, jos et käsittänyt lasten piirustusten jujua! Minulta ja vieraaltani ne saivat iloiset hyväksyvät naurut. Varsinkin ne pyöräilijät. niissä oli iloa ja vauhtia! "Oikeaa taidetta" löytyy t-museoista.

SK

Aion kehystää seinälle Suur-Savon uudesta kalenterista tulevan taiteilijan kuvan pyöräilijöistä. Se saa hymyn kasvoille.

Ei takuulla mene paperikeräykseen toisetkaan

Kiitos rakkaat ensihoitajat hyvästä hoidosta ja sairaalaan viemisestä 19.11. illalla.

Siunauksin Helena Muje

Nyt kun on nuorison uupumuksesta ja ahdistuksista jne puhuttu,kirjoitettu ja tutkittu ja vaadittu psykologeja, kuraattoreja lisää, mutta myös havaittu pahimmaksi syyksi unen puute ja liika näyttöpäätteiden käyttö. Mielestäni vaivoihin on hoidon avaimet nuorilla itsellään, vai kuinka...

Ei millään pahalla

Vaadimme pururatojen käyttäjina talvisin kävelijöille hiihtäjien kanssa samat oikeudet! Tehkää latukoneella väylät kävelijöille myös. Hiihtäjillä ei minkään lain mukaan ole yksinoikeutta pururatojen käyttöön.

Kiukustunut, kävelevä veronmaksaja

Talvisodan syttymisen päivä oli - siitä selvisivät isovanhempamme ihmeen avulla. Olemme unohtaneet historiamme ja annamme ja suorastaan tyrkytämme itsenäisyytemme muun vallan alle. Maksamme kalliisti siitä, niin taloudellisesti, henkisesti kuin luonnonvarojemmekin suhteen. Isovanhempamme kärsivät ja taistelivat isänmaan, kodin ja uskon puolesta. Nyt me olemme hyljänneet ne!

Herätkäämme!!

Mahtavaa, että Rantakylään saatiin uusi luistelukoppi, jotta sitä voidaan pitää lukittuna iltakäyttäjiltä.

Ihan Mikkelistä