Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Sanna Marinia kohtaan on käynnissä ajojahti

Essoten henkilöstöjohtaja Marjakankaan mukaan arkipyhien pilkkomisesta ei ole aiempina vuosina käyty kovin paljoa keskustelua. Joka vuosihan asiasta on noussut henkilöstössä järkyttävä älämölö! Suosittelen Marjakangasta tutustumaan henkilöstöönsä hiukan paremmin ja antamaan sitten lisää näitä "todenmukaisia" lausuntoja.

Onneksi jo ex-essotelainen

Nykyisin Mäntyharjun latutiedotteita ei löydy netistä, missä vika? Ennen kaikki paremmin.

Kuntohiihtäjä

Tarpeeton ja riskialtis ohitustilanne aamulla 7.12. Ristiinan Löydön jälkeen alkavalla ohituskaistalla kohti Mikkeliä. Vastaantulleiden rekkojen ja aura-auton nostattaman pöllyävän lumen vuoksi näkyvyys olematon. Mitä päässäsi liikkui, valkoisen farmarin kuljettaja? Tuskin mitään. Ohitit kaksi norminopeutta ajavaa autoa ja jäit lumipöllystä selviydyttyäsi eteemme ajamaan.

Spyllihyy

OP:n Jari Himaselle: jos konttoria ei tarvita kuntakeskuksissa, miksi tarvitaan Mikkelin torin laidalla?

Esko Kinnunen

"Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista. He köyttävät kokoon raskaita ja hankalia taakkoja ja sälyttävät ne ihmisten kannettaviksi, mutta itse he eivät halua niitä sormellakaan liikauttaa."

Onpa osuva kirjoitus tähän aikaan!

Kiitos Kirsi Likovuori kun otat kantaa vuorotyötä tekevän henkilöstön kohteluun sekä työ- ja potilasturvallisuuteen Essotessa. Lähiesimiehiä roikotetaan löysässä hirressä, kun turvallisten työvuorojen suunnittelu on mahdotonta. Hallinto- ja henkilöstöjohtajalle tiedoksi, että kokemuksia ja näkemyksiä arkipyhävapaista on kentältä kerätty jo vuosien ajan vino pino. Miksi niitä ei ole saatettu Essoten hallituksen tietoon päätöksenteon tueksi?

Joulu myös vuorotyötä tekeville ja heidän läheisilleen

Kaikki tuki pääministeri Sanna Marinille. Kyllä ihmiset ymmärtävät keltaisen lehdistön ajojahdin olevan kyseessä.

Paras pääministeri

Pääministerin käytös oli uniikkitapaus Suomen pääministereistä. Kansalle annettuja ohjeita vastaan toimiminen on pahinta.

Äly älä jätä

Ehkä on parempi, että kaupunginhallitus päättää Kalevankankaan ensilumenladusta vasta lumien sulettua.

Suksi ei luista

Uutinen kertoi vanhojen keskustan kerrostalojen korottamisesta. Näin tehtiin kerran Virojoellakin. Nyt ei koko rakennusta enää ole. Vastaan tuli homeongelma. Taitavat täällä talojen nykyiset asukkaat joutua maksumiehiksi!

Tuumailija

Varhaiskasvatuksen suuret yksiköt. Täyttyykö pienen lapsen perusturvallisuuden tunne. Saako lapsi oppia uusia asioita omassa tahdissaan. Ehtiikö joku rohkaisemaan uuden edessä, tuetaanko pettymysten äärellä. Kuka huomaa lapsen kiukun takana. Laadukasta elämystarjontaa kyllä saa.

Elon oppia kiitos

Esimerkiksi Norjassa ja Iso-Britanniassa ministerit saivat sakot, kun rikkoivat koronamääräyksiä, toiset eronneet itse, toiset erotettu. Miten meillä? Pm bilettää aamuneljään ilman maskia, vaikka jo alkuillasta tiesi olevansa altistunut.

SDP hyväksyy?

Mitä pitäisi ajatella, kun valtiomme johto ei noudata itse laatimiaan säädöksiä? Kansa on lähes 2 v. maskit kasvoilla asioinut, tehnyt työtä, jättänyt vanhuksensa yksinäisyyteen koronarajoituksia noudattaessaan. Näin tapahtuu pelon hallitessa mieliä, ajatuksiamme ja toimiamme. Tulee ihan skitso olo tästä kaikesta! Selvästikään oikea käsi ei tiedä mitä vasen puuhastelee!

Nimimerkki