Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Mikkelissä on liian pieni laskettelukeskus

Oletko ikinä miettinyt, olisiko mahdollista, että Mikkelissä olisi suurempi laskettelukeskus? Nimittäin uskon, että olet.

Mikkelin ainoa laskettelukeskus Tornimäki on liian pieni. On huomattu, että rinteitä ja hissejä on liian vähän. Päivittäisen kävijämäärän mukaan hissit ovat todella kiireisiä, mikä tarkoittaa sitä, että joudut jonottamaan todella kauan ennen huipulle pääsyä.

Rinteissä lähes sama ongelma, mutta nekin ovat todella lyhyitä. Verrattuna muihin laskettelukeskuksiin Tornimäellä on vain kolme eri rinnettä ja vaikka taas Rukalla on yli 35. Tilanne voi laittaa ihmiset lähtemään vaikka Ylläksen laskettelukeskukseen. On se vaan niin hemmetin vaikeaa raivata vähän metsää ja ajatella muita laskijoita.

Asiakkaat valittavat koko ajan parkkipaikoista, nimittäin hyvänä päivänä niitä ei löydä mistään. Joudut parkkeeraamaan kauas, mikä ei tunnu mukavalta, sillä joudut kuitenkin kantamaan tavaroitasi pitkän matkaa. Autoilijat ovat aivan itku kurkussa tämän takia. Miksi muut ihmiset eivät huomioi autoilijoita? Parkkipaikkojen lisääminen olisi todella hyvä idea, nimittäin se saa ihmiset käymään vaikka useamman kerran sen takia, ettei tarvitse parkkeerata kauemmas.

Tornimäelle pitäisi olla myös bussikuljetus. Tämä helpottaisi kulkemista ilman vanhempien kyytiä. Ehdottomasti toteutettava!

Harrastajia on vuosittain satoja. Jäisikö sinua yhtään harmittamaan, jos maksat satoja euroja siitä, että pääset laskemaan kymmenen minuutin välein yhden mäen kävijämäärän ja harrastelijoiden takia? Itseäni kyllä. Yksi mäki kestää noin 30 sekuntia, ja joudut odottamaan ystäviäsi ikuisuuden tämän takia.

Tämän helpotukseksi hissejä voitaisiin tehdä lisää. Se nostaisi varmasti kävijämäärää ja antaisi enemmän motivaatiota laskea, koska ei tarvitsisi odottaa niin kauaa.

Ymmärrän varmasti, että ihmiset kunnioittavat luontoa ja Tornimäen ylläpitäjillä ei olisi varaa tehdä lisää rinteitä ja hissejä, mutta siitä olisi varmasti monille nuorille, lapsille ja miksei vaikka aikuisillekin paljon iloa.

Ei muuta kuin sukset jalkaan ja rinteeseen!

Topi Paavilainen

Mikkeli