Sano se | "Maalatkaa nuo harmaat pömpelit punaiseksi, niihin harjakatto ja valkoiset nurkkalaudat..."

Tekstiviestipalstalla otetaan tänään kantaa muun muassa latujen vetämiseen jäälle ja koiraveroon.

Nyt on aika ottaa koirat veron piirin, jotta saadaan edes pieni korvaus koirapuistoista! Älkää äänestäkö tällä hetkellä olevia valtuutettuja maakuntavaaleissa, muuten parin vuoden päästä ollaan sielläkin miljoonien velassa. Valtuutetut ovat kaikkitietäviä besserwissereitä omaa etuaan ajavia!

Näkemys

Puumalan laduntekijät tekevät hyvää työtä mutta ei nyt mökkien edestä niitä pidä tehdä. Järveä riittää.

Saunasta avantoon

Työvoiman tulisi olla valtiovallan erityisessä suojelussa. Nyt se moukaroi erityisesti terveydenhuoltoa. Se luo toimillaan paineita, jopa epäsopua perheisiin. On unohtunut myös kansalaisoikeudet, mielipiteen ilmaisun vapaus ja terveystietojen yksityisyys. Kuka kohta jaksaa yhtään mitään?

Tekstiviesti

Kiitos Essoten Santeri Seppälälle avoimuudesta Ylen haastattelussa. On reilumpaa myöntää ääneen, että hoitohenkilökuntaa väsyttää. Huhut ja arviot tilanteesta kiertävät alueella joka tapauksessa. Nyt tiedän itse olla kuormittamatta terveydenhuoltoa millään vähemmän akuutilla ja elän entistäkin koronaturvallisemmin.

Rehellisyys maan perii

Ei muuta kuin Tornimäen yrittäjä järjestää bussikuljetuksen jos kysyntää on. Ei tarvitse edes poliittista päätöstä kun omalla rahallaan tekee.

Onnikka

Voisiko ensi jouluksi viimeinkin tehdä torille perinteisen joulun? Maalatkaa nuo harmaat pömpelit punaiseksi, niihin harjakatto ja valkoiset nurkkalaudat, kuusia valoineen, rekibaarista glögiä ja pipareita ja joululaulut soimaan.

Tule joulu kultainen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka