Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Lämpimät halaukset ja joulun toivotukset näille eläinten pelastajille"

Tekstiviestipalstalla otetaan kantaa myös tatuointeihin ja huijaustekstiviesteihin.

Kallista ja uuvuttavaa lystiä tämä touhu. Tehdään muutoksia muutosten vuoksi: tehostetaan, digitalisoidaan, vaihdetaan tietojärjestelmiä, kilpailutetaan, keskitetään, globalisoidaan, sukupuolineutralisoidaan, "hiilineutralisoidaan", medikalisoidaan, byrokratisoidaan lopetetaan lähipalvelut... Eipä ihme, että ongelmia ja pahoinvointia riittää!

Tekstiviesti

Naiset ne valtaa kaikki miesten jutut. Nyt tatuoinnin (LS 16.12.) naisilla korut ja miehillä tatskat, näin se pitäisi mennä.

Jotain rajaa

Ihmettelen, miksi kepu ja persut, vastoin kansan enemmistön mielipidettä, systemaattisesti vastustavat kansallisomaisuutemme, luonnon monimuotoisuuden ja suojelun edistämistä.

Pelastetaan luonto lapsillemme

Tonttu voi ensi vuonna mennä ihan itse virittelemään valoja Joulupuistoon. Tai hankkia sponsoreita laittamaan niitä. Yhteys vaan toimikuntaan. Joulupuisto kun on vapaaehtoistyönä rakennettu.

Jaana Kervinen

Lämpimät halaukset ja joulun toivotukset näille eläinten pelastajille. Empatia ja ammattitaito on huippuyhdistelmä. Se on suuri asia.

Kiitos!

Sähköinen nykyaika on monella tapaa pirullinen. Huijaustekstiviestejä tulee yhtenään. Avaan, luen ja poistan heti, mutta jatkuva häirintä suututtaa.

Rikollista

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin mukaan Puumalan seurakunnan on hyvin (?) vaikea jatkaa itsenäisenä. Tulee vaan mieleen aiemmat kuntaliitokset. Ei pitänyt Puumalan pärjätä itsenäisenä! No, mites on käynyt?

W-K Puumalasta