Sano se | "Antakaa meille koronainfo- ja koronakommenttivapaa oikea joulu"

Tekstiviestipalstalla otetaan kantaa myös maskeihin, alueradioon ja moottoriurheiluun,

Apua! Hyvät koronaviisaat: antakaa meille koronainfo- ja koronakommenttivapaa oikea joulu. Älkää peljätkö. Kyllä koronaa on ensi vuonnakin infottavaksi ja selitettäväksi.

Salaviisas

Haluan maskipakon laajasti käyttöön Suomessa. Esim. norjalaiset tuntuivat pistävän sellaisen päälle niin että heilahti. Ei perustettu toimikuntia hieromaan asiaa eri kanteilta viikkokausiksi. Maskisuositus, vahvakin sellainen, on yhtä tyhjän kanssa.

Näin Suomessa

Mitkään Mikkelin kaupungin säästöohjelmat ei auta, jos Essotea ei saada kuriin. Vuodesta toiseen budjetit paukkuu miljoonilla. Missä on Essoten johdon ja poliitikkojen vastuu? Miksi budjetointi ei onnistu ja budjetissa pysytä?

Tekstiviesti

Samaa mieltä nimimerkin Kysymys kanssa (LS 21.12.). Aikaisemmin, kun E-S kuului Itä-Suomen alueuutisiin, tuli melkein poikkeuksetta Kuopion ja Joensuun uutisia. Nyt Jyväskylästä.

Ihan Mikkelistä

Oletteko ajatelleet asiaa siltä kannalta että kun pelastaa vaikkapa loukkaantuneen linnun tai muu eläimen niin vie ruuan toiselta? Oletteko kuulleet termin luonnon kiertokulku? Meneekö pelastaminen jo liian pitkälle?

Näkemys

Miten on mahdollista, että Mäntyharjulla valitaan moottoriurheilija vuoden urheilijaksi? Nyt vielä palkitaan tuhansilla euroilla vuosiksi eteenpäin! Ilmastotietoisuutta valitsijoille!

Hiilidioksidi

En kyllä yhtään pidä ihmeenä Suomen korona tartuntoja, että ne on niin korkeat. Hyvä esimerkki. Kun kävin Ärrällä tekee pelijä, siihen viereen tunkee puoli tuttu ja kertoo tulevasa toisesta koronarokotuksesta. Sekin että pienessä kioskissa oli noin 10 henkilöä ja maski oli vain mulla naamalla ja Ärrän myyjällä.

Tekstiviesti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka