Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Huolehdi rokotuksistasi, käyttäydy vastuullisesti, äläkä altista muita"

Tekstiviestipalstalla otetaan tänään kantaa myös muun muassa laiturin ohi hiihtelyyn Puumalan seurakunnan taloudelliseen tilaan.

Kirkkopuiston jouluvalot, hevoset, poni ja musiikit kohdallaan. Joka ilta valot loistaa ja pimeä puisto näyttää kauniimmalle.

Kiitos tekijöille!

Ei niin kuralla Mikkelin talous ole, etteikö uudenvuoden ilotulitusta järjestettäisi. Muutama kymppitonni pistetään viidessä minuutissa taivaalle tuosta noin, mikä vielä aiheuttaa kissoille ja koirille tuskaisia hetkiä. Vielä ei ole myöhäistä perua tätä lystiä.

Timppa ja apinapinseri Elastine

Onko vain satumaa kun 70-80-luvun vaihteen ikäluokka teki cooperin testissä ennätyksen yli 2700 metriä. Samaan aikaan painoindeksi alkoi nousemaan ja siirryttiin vähärasvaiseen ja kevyeen ruokavalioon. Tämän päivän cooperin tulos vähän yli 2300 metriä.

Voi Voi

Kylläpä oli tiistaina kauppahallissa paljo edesvastuuttomia henkilöitä ilman maskeja ja tunkivat toisten lähelle. Törkeää käytöstä tänä aikana, ei järkeä!

Mielipide

Tervetuloa tosi elämään ja Joulupöytään. Hampaatonta veistellä äänien toivossa tukiviidakkoa. Kelalla on aina pykälä menojen eliminointiin. Se on tosi. Avustusviidakko vaatii rahaa ja osaavan asiamiehen. Löpinöiden tilalle sellainen joka auttaa ja jolle saa ajan.

Odotusaikanne on...

Kylläpä on pikku elämä, jos se häiriintyy, jos joku hiihtelee järven jäällä laiturisi ohi. Hyväntahtoista joulua kaikille.

Suksiva tonttu

Tuomiokapituli perustelee Puumalan seurakunnan liittämistä Mikkelin tuomiokirkkoseurakuntaan Puumalan srk:n heikolla taloudella! Onko talous heikko, kun seurakunta on velaton, palkat ja laskut maksettu ja kiinteistöt korjattu?

Autuaampi on antaa, kuin ottaa

Lehdet täynnä aluevaaleista, ehdokkaista ja äänestyspaikoista, mutta ennakkoäänestyspaikoista ei kerrota mitään! Mikseii?

Vanha kysyy

Polkupyörävarkaat liikkeellä eli turvatkaa fillarinne lukkojen taakse jonne asuntojen avaimilla ei pääse.

Joulunaikaa!

Työntäyteistä on joulunaika kun väki ei tajua mitä on taudin leviäminen. Ei rokotus ollut kehotus liitää tapahtumissa eikä ikä näytä tuovan viisautta!

Työniloa

Turha syytellä hallitusta koronarajoituksista. Kyllä ihmisillä itsellään on myös velvollisuuksia, ei pelkästään oikeuksia. Huolehdi rokotuksistasi, käyttäydy vastuullisesti, äläkä altista muita.

Peiliin katsomisen paikka