Sano se | "Teen kyllä osani tarvittavista toimista, mutta oletan, että minua kuunnellaan ja mielipidettäni arvostetaan"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla tänään myös muun muassa asiaa joulukirkosta ja Suur-Savon ilmaisesta vuosikalenterista.

Olisi mukavaa, jos johtajatkin muistaisivat, että vaikka hoiva ja hoito on tärkeätä, niin sotessa on myös sosiaalipalvelut mukana.

Tekstiviesti

Mäntyharjun kirkko on yksi Suomen kookkaimmista ja se on Etelä-Savon ainoita kirkkoja, jossa ei ole jouluna Jumalanpalvelusta.

Kenen päätös?

Tieteellisen tutkimuksen tulos on nyt valmistunut: Suur-Savon ilmaiskalenteri 2022 on sekä idearikas että luova, ja vaatii katsojalta joustavaa älykkyyttä: tämä ei siis sovi kalkkeutuneille almanakisteille. Iloa elämään!

Mummo 82 v

Kiitos Mali Soininen (LS 23.12.). Olen sairas ja syrjäytetty, mutta oman elämäni asiantuntija. En sote-toimenpiteiden kohde. Oletan, että etsimme eri toimijoiden kanssa yhteistyössä ja tasavertaisina parhaat keinot juuri minun kuntoutumiseeni. Teen kyllä osani tarvittavista toimista, mutta oletan, että minua kuunnellaan ja mielipidettäni arvostetaan.

Muuten menee metsään

Hirvensalmella joulukirkko, olkaa ylpeitä papistosta ja päättäjistä! Toisin kuin Mäntyharjussa. Kirkkoon mahtuu yli kaksituhatta henkeä, joten etäisyyttä olisi varmaan voinut pitää!

Pettynyt

Tuomiokapituli perustelee Puumalan seurakunnan liittämistä Mikkelin tuomiokirkkoseurakuntaan Puumalan srk:n heikolla taloudella! Onko talous heikko, kun seurakunta on velaton, palkat ja laskut maksettu ja kiinteistöt korjattu?

Autuaampi on antaa

Lehdet täynnä aluevaaleista, ehdokkaista ja äänestyspaikoista, mutta ennakkoäänestyspaikoista ei kerrota mitään! Miksei?

Vanha kysyy