Sano se | "Miksi työkoneet ajavat työvalot päällä liikenteessä Mikkelissä?"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla tänään aiheina myös Puumalan seurakuntaliitos, metsiensuojelu ja someinfluenssereiden tarpeellisuus.

Puumalassa puurot ja vellit taitavat olla sekaisin. Mikkelin kaupunki on eri asia kuin Mlin seurakunta, jolla menee taloudellisesti erinomaisesti (vrt. tilinpäätös). Saa nähdä miten menee sen jälkeen, kun jatkuvasti riitaisa Puumalan srk siihen liitetään!

Vanhus

Miksi työkoneet ajavat työvalot päällä liikenteessä Mikkelissä?

Kysymys

Toivon, että uudenvuodenraketteja ampuvat kansalaiset miettisivät, mihin rakettien "raadot" päätyvät. Esimerkiksi heinä- ja viljapelloilla ne saattavat joutua niittokoneeseen tai leikkuupuimuriin ja sitten ehkä eläinten rehuihin.

Raatoja keräillyt

LS 27.12. hätähuuto Mölnlycken työvoimapulasta. Vanhemmat ja opot, ohjatkaa nuoret oikeisiin töihin, vaikkapa tänne prosessiteollisuuteen. Someinfluensserit yms. turhakkeet ei tuo lisäarvoa yhteiskuntaan.

Huolestunut

Mikkelin kaupungin ilotulituksen hinta ei voi nousta muutamiin kymppitonneihin kuten joku väittää (24.12.). Veikkaan 5–8 tonnia. Muutamalla kymppitonnilla saa jo valtavan pyromusikaalin.

Tekstiviesti

Mistä asiasta voit iloita? Mikä on huonosti tai aiheuttaa pahoinvointia? Olisipa mielenkiintoista nähdä kooste Mikkelin alueen ihmisten iloista ja murheista. Hyvinvoinnin laskiessa on otettava kiitollisuus voimavaraksi.

Pienet ilot

Metsiä hakataan suojelun pelossa. Jos EU kiristää metsien hakkuita ilmastoon vedoten, ihmiset myyvät puuta, että edes jotain saisivat tuloa metsistään.

Ojasta mentiin allikkoon

Erittäin hyvä mielipidekirjoitus Kaj Pirinen. Työsi Suur-Savon Osuuspankin edustajistossa on arvokasta. Vaihtakaa sellainen hallitus pankkiin joka kuuntelee alueen ihmisiä.

Otetaanpa uudelleen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka