Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mikä laki suojaa hoitajia rokottamattomilta potilailta?"

Tekstiviestipalstalla on tänään asiaa muun muassa maskeista, rokotepakosta ja kaletereista.

Kylläpä oli taas Tappara-pelissä paljon maskittomia katsojia vaikka kuinka kehotetaan joka erätauolla sitä pitämään. Eikö vois nämä maskittomat, jotka viis välittävät omasta ja etenkin muiden terveydestä, ohjata omaan lokeroon ja kieltää liikkumasta koko pelin aikana minnekään?

Teepee on tätä mieltä

Pääministeri ei välittänyt määräyksistä ehkäistä koronaa. Hän sai kuulla olevansa altistunut, vaan siitä huolimatta jatkoi iltaa ravintolassa ja vielä sen jälkeenkin klo neljään asti yökerhossa jopa ilman maskia.

Huono esimerkki

Turha opposition uhota hoitajien rokotepakosta. Hoitoalalla on syytä paneutua työyhteisön työhön ja siellä kohteluun. Siellä on syyt työpaikan jättämiseen ja sairauslomiin.

Tekstiviesti

Essoten rokotuspuhelin on arkisin tunnin avoinna. Soitin 28 pvä klo 14.25 ja olin jonossa 19.35 min. Miesääni totesi rämpytyksen välillä olevani jonossa ja palvelu tulisi hetken kuluttua. Kyllästyin kun kello läheni 15:tä ja suljin puhelimen.

Turhautunut

Mikkelissä moni on ostanut liian kalliin auton itselleen. Ei ole ollut rahaa ostaa autoon vilkkuja.

Valottomat

Minulla on aina mieleinen kuva kalenterissa, otan talteen edellisvuosien kalenterien mieluisat kuvat ja niistä löytyy aina kiva kuva, sen kun nappaa ruman kuvan päälle reikäkin valmiina.

Niksi

Kiitos Stora Enso todella kauniista kalenterista.

Elukka

Mikä laki suojaa hoitajia rokottamattomilta potilailta?

Olen rokotettu

Hyvinvointialue tarvitsee osaavia päättäjiä. On hyvä, että kokeneet kunnanvaltuutetut ovat valmiita antamaan panoksensa historialliseen sosiaali- ja terveysalan uudistukseen. Arvostan.

Rakennetaan yhdessä Etelä-Savoa