Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Karmea ilotulituskeskitys aattona suoraan pihalleni. Vaarallista, törkeää ja laitonta"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla otetaan tänään kantaa myös Kokkosenlahdentien kunnossapitoon, ulkoliikuntapaikkojen merkitykseen sekä työhyvinvointiin.

Työntekijä joka kokee työyhteisössä, ettei tule toimeen, voisi myös itse yrittää sopeutua. Kymmenien työkavereiden muuttuminen mieleisikseen ei liene realistinen toive. Sopeutuminen omaa arvokkuuttaan hukkaamatta toimii.

Kokeileppa

Karmea ilotulituskeskitys aattona suoraan pihalleni. Vaarallista, törkeää ja laitonta.

Näin Ristiinassa

Ihmisten elimistöt on saatava siihen kuntoon, että ne sietävät nykyisten saasteiden vaikutukset, yhteiskunnan vaatimukset opiskeluineen, työnkuvineen. Pystyvät huolehtimaan elämänhallinnastaan. Että ihmiset siis oppivat, jaksavat arkensa ja sietävät pettymyksiä ja vastoinkäymisiä.

Peruslähtökohta

Nyt sentään hoitaja saa suojavälineet ja ohjeet. Ennen pyynnöt oli liikaa kun väki oli "ei meillä ennenkään ole tarvittu". Työsuojelu on väline kiusaamisen, solvauksen ja väärän ergonomian ehkäisyyn. Sinne on mahdollisuus kertoa kohtelusta. Reilu peli ja yhteistyö luo terveyttä ja hyvän työpaikan.¨

Etsivä löytää!

Koronatalvena on Mikkelissäkin ymmärrettävä pitää tehostetusti yllä ulkoliikunnan mahdollisuuksia. Hiihtolatujen kunnostamiseen eri puolilla kaupunkia on löydyttävä voimavaroja: kaikilla ei ole omaa autoa. Liikkumattomat kansalaiset ovat pian lisäkuormana myös henkisen puolen terveydenhoidossa.

Ylähuuli

Kiitos koronatestien ottajille, koronan hoitoketjujen jäljittäjille ja kaikille Essotella työskenteleville! Vaikka olemme kaikki samassa "veneessä", on teillä vielä voimia antaa ystävällisesti ohjeita, neuvoja, hoitoa meille, jotka epävarmuudessa saatamme olla välillä epäasiallisiakin.

Hyvää Uutta Vuotta!

Suuri kiitos Kokkosenlahden tien auraajalle. Loistavaa työn jälkeä.

Säännöllinen kulkija

Nimimerkille Vinetto, linnut ja eläimet kuuluu Suomen luontoon! Niistä ilo monille!

Pulu

Montakohan miljoonaa olisi säästynyt veronmaksajain varoja, jos sairaalan seinä olisi tehty tiilestä eikä näistä tippuvista lasinpaloista joista tulee ikuinen riesa.

Veronmaksaja

Parasta on kun kukaan ei solvaa toisia, on ystävällinen ja keskittyy oman käytöksensä parantamiseen työssä ja vapaa-ajalla. Kaksi metriä väliä ystävällisesti on taito.

Ei vitsi