Sano se | "Mikä ahdistaa joitain jäällä laduilla kävelijöitä?"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla tänään asiaa myös muun muassa seurakuntavaltuutettujen kirkossakäynneistä ja risteyskolareista.

Etelässä Tuusulanjärvelle tehty 18 km pitkä ja 20 m leveä kävely- ja luistelubaana ja ladut molemmin puolin. Onnistuisiko Mikkelissä tai muissa Etelä-Savon kunnissa?

Talvellakin Saimaalle

Graniittitalon sisäilmaongelmia on tyypilliseen tapaan liioiteltu. Se olisi pitänyt ajat sitten korjata taidemuseoksi eikä se ole vieläkään myöhäistä! Korjaaminen maksaa paljon vähemmän kuin uuden rakentaminen.

Pro Mikkeli

Hirvensalmella ihmetellään, miksi kirkon ovet on niin jäykät. No selitys löytyy, kävijöitä on vähän kuten 2.1.2022 vain 5 seurakuntalaista ja ei yhtään seurakuntaneuvoston tai valtuuston jäsentä! Oh hoh eikö heidän pitäisi olla esimerkkinä, onko Hirvensalmi tauti jo iskenyt seurakuntaakin?`

Jumalan puiston vartija

Mikä ahdistaa joitain jäällä laduilla kävelijöitä 3.1.2022 tänäänkin?

Kysymys

Moni vaiva olisi korjattavissa ilman lääkkeitä.

Sairas nykyaika

Elämäntapatyöt tehdään yksityisyrityksissä ja yhden asian pikkujärjestöissä. Niitä ei tehdä julkissektorilla johtotehtävissä. Jos henkilö ei itse ymmärrä erota, on se luottamushenkilöiden tehtävä erottaa. Edesvastuuton sellainen luottamus johto, joka ei vaihda johtajaa viimeistään 15 vuoden välein

Totuuskomissio

Kannattaa lukea aluevaalien vaalikoneesta myös ehdokkaiden omat perustelut mielipiteilleen. Se, ettei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää kysymystä, ei ole kovin mairittelevaa mahdolliselle tulevalle päättäjälle.

Äänestäjä

Miksi Ristiinantien liikennevaloja ei saada toimiviksi? Valot on suuri vitsi: ne ei ole aallossa ikinä. Aina kun sivusta tulee jalankulkija ja painaa nappulaa päästäkseen tien yli aalto katkeaa. Pahimmassa tapauksessa joudut pysähtymään kaikkiin valoihin. Ajatelkaa rekkaa minkälaista on pysähtyä joka valoon.

Autoilija

Risteyskolarit johtuvat vain siitä, että nykyisin ajetaan ihan säännöllisesti punaisia päin. Ihminen on oppivainen, ja nyt on opittu että kukaan ei välitä vaikka ajat punaisia päin kun poliisin aika ei riitä liikenteen valvontaan.

Turmio

Ravintola Kiilalle Pieksämäellä lappu luukulle ja toiminta seis.

Nimimerkki