Sano se | "Uusi tielinjaus Pitkäjärven liikenneympyrästä Pitkäjärven yli"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla otetaan tänään kantaa muun muassa Kaituentien risteykseen ja Puumalan seurakuntaliitokseen.

Mitähän Matti Nykänen sanoisi Suomen mäkihyppääjistä ja valmentajista?

Ei naurata

Kaituentien risteyksestä! Asentakaa puolta suuremmat liikennevalolamput! Valotehoa puolet lisää! Ennakkovaroitus liikennevaloista vilkkuvilla valoilla! Lisäksi valtatielle on istutettu liikaa puita! Turhat puut pois saunan uuniin.

50 vuotta risteyksestä ajellut

Haloo Essote: Miksi koronatestissä ei tarkisteta henkilöllisyyttä?

Testiasiakas

Uusi tielinjaus Pitkäjärven liikenneympyrästä Pitkäjärven yli ja siitä Anttolantien/Lappeenrannantien risteykseen. Se auttaa Ristiinantien ongelmiin.

TSK

Lääketiede nykyään hoitaa ihmisen, elipä hän minkälaisin elintavoin tahansa. Joko syytetään kaikkia tai ei ketään. Elintavoissa yksilön vapaus, yhteiskuntaa rasittavista kustannuksista viis.

Oikeus

Ei tippa tapa, eikä ämpäriin huku.

Tammikuu

Hoitajat lähtee sen takia kun on tämä korona-rokotuspakko. Sitä saa mitä tilaa.

Nimimerkki

Laajalammella rytisee usein oli otsikko tiistain lehdessä. Laajalammen asuntoaluetta yritetään mustamaalata kaikin keinoin. Tiedän, miten asioiden todellinen laita on ollut vuodesta 1974 alkaen. Kokemukseni perusteella sanon, että vaaratilanteet ja kolarit aiheuttavat useimmiten Ristiinantietä ajavat. Laajalammen asuntoalue on parempi asuinalueena kuin, mitä kuvitellaan.

Risteys on Kattilansillassa eikä Laajalammella

Paras keino Kaituentien risteyksen turvallisuuteen jäi kertomatta: Ristiinantien valot aallolle. Ei tule punaiset yllätyksenä.

Nimimerkki

Nyt ei tarvitse liittyä Natoon mutta ensi viikolla se on tehtävä.

Nimimerkki

Puumalan seurakunnan talous on ihan kunnossa. Onko Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnalle tuttu lause: Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta.

Omaisuutta on

Äänestän aluevaaleissa sitä ehdokasta, joka siivoaa rajusti ylisuuren hyvinvointialueen hallinnon.

Satun tietämään

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka