Sano se | "Toivottavasti nimet on laitettu sellaiseen paperiin missä urakoitsijaa sitoo sovittu hinta"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla otetaan aluekoulun lisäksi kantaa muun muassa hoitajapulaan ja sote-uudistukseen.

Ikuisuus projekti sote on keskeytettävä! Syystä, että se ei koskaan tule toimimaan, ei koskaan tule tekemään säästöjä aivan päinvastoin, palvelut huononee, myös kasvukeskuksista ja loppuu kokonaan syrjäseuduilta.

Sorrettujen pedagogi

Hoitoalalla on hoitajamitoitus. Tärkein kustannustekijä hyvinvointialueilla olisin johtajamitoitus. Suurissa yrityksissä johtajia on noin 2,5 % henkilöstöstä. Siinä tavoite hyvinvointialueille.

Jotakin konkreettista

SPR:n avustaja Mikkelin keskussairaalan rokotuspisteellä ovat ystävällisiä ja asiansa osaavia.

Kiitos

Hirvensalmen kirkko kuuluu kolmen tyhjemmän kirkon joukkoon Suomessa.

Piispanpoika

Sairaanhoitajat: neuvo hoitajapulaan. Uskokaa itseenne ja olkaa ylpeitä hienosta ammatistanne! Vakuuttakaa opiskelijoillekin, että ammattinne on hieno juttu!

Salaviisas

Näköjään samat henkilöt ovat ehdokkaina aluevaaleissa., jotka saivat Mikkelin lähes konkurssiin. Eipä voi paljoa odottaa jatkossakaan. Toivottavasti ovat oppineet jotakin rahankäytössä.

Erkki

Koulun rakentaminen alkaa. Hyvä. Toivottavasti nimet on laitettu sellaiseen paperiin missä urakoitsijaa sitoo sovittu hinta, eikä näitä surullisenkuuluisia "yllättäviä kuluja" ilmaannu heti rakentamisen alettua.

Hans Lankari

Iso kiitos Kantolan Renkaaseen huippuhyvästä asiakaspalvelusta.

Tyytyväinen

Yksi virka, yksi korkea palkka ja se pitää riittää.

Työtön äiti

7.11.21 julkistettuja palkkatietoja. Palkansaajilla ka 2976e, AMK- sairaanhoitajilla 3474, yliopistokoulutetuilla lastentarhanopettajilla 2457. Miksi hoitoala kertoo vain peruspalkkansa, eikä todellista palkkaansa, joka voi olla jopa yli 40 000e/v?

Läheltä nähnyt

Miksi liukuesteiden jako vain kahdelle päivälle viikossa? Tulin kaupunkireissulle ke iltapäivällä ajatellen saavani samalla myös liukuesteet. Kauppa tyhjä ihmisistä, liukuesteitä hyllyssä, mutta niitä ei voinut myyjä antaa.

Mies 72

Tsemppiä Kiila ja kaikki te joita koronan varjolla sorretaan! Vielä koittaa päivä kun kansa herää hypnoosista ja päättäjät vaihtuu. Nyt on vaan pysyttävä lujana!

Voimia kaikille!

Näyttää tulevan tavaksi, että Rantakylän kasvatti nousee olympiakoneeseen.

Hyvä Jasmin ja Ida

Terveys- ja hyvinvointiauto kiertää maaseutukylissä. Ilmoituksessa sanotaan kahteen kertaan, että tule paikalle vain terveenä?

Hyvinvointiauto vain terveille!

Miksi taksikuskit eivät käytä maskia? Heillä on usein kyydittävänä ikäihminen. Eikö hoitohenkilökunta voi asiasta huomauttaa kun hakevat asiakkaan kyytiin.

Huolestunut

Talousosaamista tarvitaan kunnalliseen päätöksentekoon enemmän, puhuu Heinänen. Tämä on vaan kaunista puhetta, voi kumpa hänen esitykset ja teot olisivat kustannuksia laskevia, vaan kun ovat juuri päinvastoin.

Nimimerkki

Mitenpä sitä ennen hiihettiin kilometritolkulla kouluunkin ja myöhemmin riijuulle eikä kukaan umpihangessa mankunut valamiita latuja.

Latua kele

Kansanedustajat: ajakaa valmiiksi se P Lipposen aloite eutanasiasta. Olen kyllästynyt olemaan kestävyysvajeena hyvinvoinnin rasitteena!

80-v monisairas

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka