Sano se | "Jos nyt myönnytään Venäjän aluevaatimuksiin ja lasketaan Nato-juna ohi, niin se oli sitten siinä"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla tällä kertaa asiaa myös koronasta, laduista ja aluevaaleista eli kaikesta tärkeästä.

Kyllä jaksavat ihmiset kitistä latujen kunnosta. Onhan se toki hirveää jos hiihtoladulla on irtolunta. Odotan mielenkiinnolla milloin tulee ensimmäinen kitinä siitä että kaupunki ei tarjoa sijaishiihtäjiä ettei itse tarvitse lumisille laduille raahautua.

Kitinään kyllästynyt

Toivottavasti käymässä olevilla vaaleilla valitaan oman tehtävänsä osaava aluevaltuusto. Ko. elimen tehtävä on laatia terveydenhuollon strategia ja valvoa sen tiukkaa taloudellista ja toiminnallista toteutumista. Toivottavasti hallinnon yliorganisointi ei vie leijonanosaa alueelle myönnetyistä varoista.

Peksi

Jos nyt myönnytään Venäjän aluevaatimuksiin ja lasketaan Nato-juna ohi, niin se oli sitten siinä.

Majuri

Kuka kertois pj. Annika Saarikolle, että on sopimatonta ja tyhmää tunkea toisen puheenvuoron päälle omia mielipiteitään. viisaampi vaikenee. Saarikon käytös kertoo kovasta pyrkyryydestä. mutta minne?

SK

Rakas hallitus, voitteko olla viikon puhumatta ja päättämättä koronasta. Valtakunnassa on muita tärkeitä asioita, joihin poliitikko voi edes vaikuttaa.

Tekstiviesti

Jos Sote-uudistus vaatii säästöjä, ne eivät saa olla perusterveydenhuollon palveluista. Tarvitaan palveluita, jotka vastuuttavat ja auttavat tukemaan kansalaista itseään huolehtimaan hyvinvointinsa tilasta. Yhteiskunnan tuen painopiste hyvinvoinnissa.

Mallimaa

Pahoinvoinnin aiheuttajat käyttökieltoon. Koska kauniit puheet ei auta. Onko tukea vara jatkuvasti tarjota, vaikka muutosta ei tapahdu. Tarvitaan yksilön vastuuttamista ja siinä tukemista.

Stoppi lepsuilulle

Vaikka jokainen suomalainen olisi rokotettu kolmeen kertaan, ei se estäisi koronan leviämistä. Ainoa joka sen saisi kuriin, on poikkeustila. Siitä on hyviä kokemuksia.

Mielipide

Urpolan ladussa sentään järkeä: jäälatujen (jos niitä tehdään!) kanssa saa mielekkäitä vaihtoehtoja. Muut pikkuladut (Tuppurala, Peitsari, Sairila ym.) aivan turhia, koska ne kävellään pilalle heti latukoneen mentyä.

Ulkoilija

Marin sanoutui irti koronan hoidon vastuista jo syksyllä - 20. Nyt hän kieltäytyi johtamasta uutta ministeriryhmää taudin hoidossa. Kuinka tuo voi olla mahdollista pääministerin toimintaa, kun on kysymys koko maata koskevasta pandemiasta?

Voiko paeta vastuutaan?

Hienosti on moni Etelä-Savon kunta ymmärtänyt julkisyhteisön avoimuuskäsitteen ja järjestää kuntailtoja ja vastaavia mahdollisuuksia kuntalaisten esittää kysymyksiä ja saada myös vastauksia . Miksi talouden mallikunta, Hirvensalmi ei tee näin, onkohan jotain salattavaa?

Totuuden ääni

Autourheilijat tekee arvokasta nuorisotyötä nuorten miesten keskuudessa Hirvensalmella – hienoa!

Järjestöihminen

Aluevaalit: voi hyvä tavaton, nyt jaetaan puoluetukea! Ääni sille ehdokkaalle, joka sanoo ei puoluetuelle.

Valoja päälle

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka