Sano se | Aluevaltuutetulla on paljon töitä ja valtaa, mutta paljonko hän saa palkkiota?

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla asiaa myös koiraverosta ja laduista.

Aluevaltuutetulla on paljon töitä ja valtaa, mutta paljonko hän saa palkkiota? Toivottavasti ei tarvitse altistua lahjonnan ottamiseen.

Tietoa haluava

Suututtaa kun länsi, Suomikin ärsyttää Venäjää niskaamme. On epävarmaa hyökkääkö Venäjä niskaan ellei sitä ärsytettäisi, todennäköisesti ei. Mutta tällä karhun sohimisella se on varmaa.

Onko järkee vai ei?

Kuntien terveys- ja sosiaalipuolen johtajat ja esimiehet siirtyivät viisi vuotta sitten Essoteen. Miten heidän käy? Siirtyvätkö nyt hyvinvointialueelle?

Säilyykö kaikki ennallaan

Hyvä Jenu totuus tuli esille, kysyin kaupungin jokaisen puolueen jäseneltä, jospa koiravero pantaisiin käytäntöön, koska miksi ei koiraa omistavan on maksettava koirista aiheutuvat menot. Nyt löytyi ratkaisu, kysykää konsulteilta, kun itse ette uskalla, vaan myönnätte, että koiravero on oikein!

Tekstari

Voi voi kun tuli totaalinen väsymys. Ensin haalitaan töitä, velkaa, opiskelua, syödään, juodaan ja liikutaan liikaa ja sitten eikun hoitoon. Minne on kadonnut järki? Kadoksissa on edustajat ja valitsijat lupauksineen.

Laturaivo

Kiitos ladun tekijöille! Kelkkamiehille ja muille.

Hyvä on hiihtäjä hiihtää

Huono veruke siirtyä korttimaksuun L-lammen Salessa. Voihan rikolliset vaatia asiakkaiden lompakoita, pankkikortteja, tunnuslukuja tai viedä vain tavaraa.

Asiakas

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka