Sano se | "Arvoisat Mikkelin keskustan rakentajat – rakennattehan kauniita ja ilmeikkäitä kerrostaloja"

Tekstiviestipalstalla kannustetaan äänestämään ja puhutaan Jeesuksesta.

Kenenköhän pitäisi hoitaa Kovalan tietä? Kauheata "pyykkilautaa" kesät talvet!

Peksi

Pelottaa, kun kokoomus haluaa keskittää terveydenhoitopalvelut kaupunkikeskeisesti. Oppositioon en luota he voi toimia niin ettei sote vain onnistuisi. Riitaa on tiedossa kun ryhmät keskenään riitelee, alueet keskenään taistelee palveluista.

Lain mukaan

Hyvät mikkeliläiset. Äänestäkää aluevaaleissa, jotta saatte edustajianne aluevaltuustoon päättämään meille kaikille tärkeistä soteasioista.

Nyt tarvitaan kaikkien äänet

Arvoisat Mikkelin keskustan rakentajat. Rakennattehan kauniita ja ilmeikkäitä kerrostaloja unohtamatta toimivia saniteettitiloja perheasuntoihin.

Unelma keskusta-asumisesta

Taitaa mennä kaikki sote-uudistuksen säästöt Kela-kyyteihin, jos riittääkään. Kela-kyydit sähköautoilla niin saadaan päästöt kuriin.

Järki käteen

Me opet ja koululaiset olemme talvilomamme ansainneet! Teemme silloin jotain ihan muuta kuin muuttoa uuteen kouluun!

Terveisin Ope

Kirkko puhuu Jeesuksesta. Miksi he eivät toimi kuten Jeesus eli pyöri heikko-osaisten ja syrjittyjen keskuudessa, vaan mukavien, siistien, työssäkäyvien, terveiden eläkeläisten ja helppojen juttukaverien keskuudessa.

Kristityn huokaus

Työllisyyden toimimaton kuntakokeilu! Seuraavaksi työllisyyden aluekokeilu - työttömät kiittää! Emme ole koekaniineja, mitatkaa vaan omien akkujenne varaustasoja!

Mielivallan uhri

Miksi työttömien suuresta joukosta ei edes yritetä saada työntekijöitä, puhutaan ulkolaisten työvoiman tarpeesta. Pidetään ihminen viisi vuotta työttömänä ja varmistetaan, ettei työllistymisen edellyttämää autoa ei enää ole käytössä.

Veronmaksaja

Kuinka moni aluevaaliehdokas on saanut vaalitukea Attendolta, olis kiva tietää.

Aamen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka