Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Onko koronapotilaan henki arvokkaampi kuin syöpä- tai sydänleikkausta siirrettävän?"

Länsi-Savon tekstiviestipalstalla tällä kertaa asiaa myös esimerkiksi koirakakasta, Kirkkopuiston kehittämisestä ja aluevaaleista.

Jos lapset lihovat liikkumattomuuden takia, ei riitä mitkään sote-rahat. 2 tuntia liikuntaa/hyötyliikuntaa kaikkiin kouluihin joka päivä!

Tekstiviesti

Kiitos ystävälliselle henkilölle, joka palautit viininpunaisen kukkaroni Stellan ruokaosaston kassalle!

Nimimerkki

Heinälahdessa jatkuu Saimaan valloitus. Kyproksen ja nyt Viron kautta. Kukahan on lomakylän todellinen rakennuttaja?

En jättäisi tutkimatta

Hauska ehdotus, saada väkeä lisää tänne. Kirkkopuistoon oleilupaikkoja, että viihtyisivät paremmin kesäöisinkin. Filtit vielä kaupungin puolesta.

Veronmaksajia tarvitaan

Kyllä minä niin mieleni pahoitan, kun kävelen Graani-Tuppurala-alueella. Koiran kakkaa kaikkialla. Koiran omistajat ottakaa nyt kakkapussi kauniiseen käteenne ja käykääpä keräämässä kakat joukolla pois.

Koiraveron kannattaja

Satu kun lupailet hoitajille 1000 e/kk lisää, mistä rahat eläkeläisille. Vappusatanenkin saamatta.

Onko vaalihuijaus?

Onkohan julkisivuremontti tulossa kerrostaloon Suksisepäntie 8? On todella hurjan näköinen kerrostalo. Uskomatonta, että talo päästetään noin huonoon kuntoon. Onko vielä olemassa kiinteistöjen julkisivujen valvontaa?

Lenkkeilijä

Katsokaa hyvät ihmiset, mihin kuntoon Mikkelin talous on saatu – ja Essoten. Nämä samatko ansaitsevat luottamuksen maakuntahallintoon?

Pohtii

Eräs puolue haikailee "maalaisjärkeä" sote-vaaleissa. Miksi vasta nyt? Soten kriisi nähtävissä jo 20 v. sitten. Pienituloisten ja vanhusten hätä ei ole koskettanut teitä.

Tekstiviesti

Kiitos Santeri, Hans ja koko Essoten väki korona-ajan toiminnasta. On hienoa asua alueella missä korona-asiat on hoidettu parhaiten koko maailmassa. Jaksetaan vielä hetki.

Kiitos!

Onko koronapotilaan henki arvokkaampi kuin syöpä- tai sydänleikkausta siirrettävän?

Kysyn vaan

Graanin alueella liikkuu hihnassa paljon rotukoiria. Keväällä sotkua riittää, mutta Mikkelissähän kaupunki hoitaa kaiken. Talutushihnan päässä on ajattelematon nolla. Missä puskapassit?

Koiraton kulkija