Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Raskas työ, vähän hoitajia, valmiuslaki, pakkorokotus, pieni palkka? Miksi hoitajat jättävät alan?"

Tekstiviestipalstalla reagoidaan koirankakkaviesteihin ja ihmetellään sähkönsiirron hinnoittelua.

Kiky, huono työvuorosuunnittelu sekä johtajuus, raskas työ, vähän hoitajia, valmiuslaki, pakkorokotus, pieni palkka? Miksi hoitajat jättävät alan?

Konkari

Nyt taas alkoi koirankakkajupinat. Loistava idea koiraverotus, eipä enää tarvitse sen jälkeen itse kerätä koiran jätöksiä ja ostella kakkapusseja, joihin olemme keränneet myös muidenkin koirien kakkoja.

Kahden koiran omistaja

Totuuden valo on niin oikeassa Hirvensalmen palveluista. Itse olen käyttänyt tuhansia euroja yksityislääkärille. Ja täällä laitakylillä asuvat eivät saa muutenkaan mitään tietoa/tiedotteita kunnan palveluista/tapahtumista. Aina pitää kirkolle ajaa kyselemään.

Ei todellakaan onnela

Marinin lausuma, että USA ja Venäjä eivät päätä Suomen Nato-suhteesta, vaan me itse, oli poliitikolta suoraa puhetta. Piti arvata, että oikeistopopulistit tulevat kaluamaan sitä kuin koira luuta viikkokaupalla.

Yks itsenäinen

Onko oikein jos sähköverkon uusimisinvestointi tehdään 50 vuodeksi, niin silti se maksatetaan nykyisiä asiakkaita ryöstöhinnoittelemalla.

Laillista rosvousta

Järkyttävä Dokumentti perjantaina vanhusten kotihoidosta ja yksinäisyydestä. Kyl täs hyvinvointi kaukana. Pahoinvoiva Suomi. Rahalla saa ja hevosella pääsis.

Voiko näin jatkua