Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstiviesti | "Hei Nato-hullut. Muuttakaa Amerikkaan ja viekää kokoomus mukaanne ja bressa mukaanne"

Tekstiviestipalstalla jatkuu keskustelu hiihtolatujen kunnostamisesta ja koirien ulosteista. Kaukolämmön hinta ja Kiiskinmäen risteys uusina aiheina.

Kiitos osaavalle lääkärille Antti Virkkuselle ja hoitajille tehdystä toimenpiteestä 29.12. Olette ihania.

Onnellinen vanha rouva Helena Muje

Kiiskinmäen risteystä suunnitellaan muutettavan liikennevalottomaksi. Kertokaapa missä kohdassa sen jälkeen lapsi ylittää turvallisesti Sammonkadun kun muutkin risteykset ovat valottomia? Kaikkea ei voi suunnitella autojen ja aikuisten näkökulmasta.

Äiti

Luulen, että jos ihmisellä on joku mielekäs ja merkityksellinen asia pysyvää elämässään, se kantaa. Etsitään yhdessä jokaiselle ainakin se yksi.

Olen tärkeä

Kaikki pahoinvointia ja sairauksia aiheuttavat asiat eristykseen. Johan alkaa sotemenot laskea. Heikko ihmismieli tarvitsee yhteiskunnan apua riskiä aiheuttavia mielitekojaan vastaan.

Hyvinvoinnin puolesta

Kuka jarruttaa Karilan ladun kunnostamista hiihtokuntoon?

Tyytymätön Orijärveltä

Hei Nato-hullut. Muuttakaa Amerikkaan ja viekää kokoomus mukaanne ja bressa mukaanne.

Karhu vielä nukkuva

Leppä, maatalous kuralla susien tappaminen etusijalla. Sairasta.

Wolf

Mitäpä syyttämään koiran taluttajia ja oikeuksia. Omat kolikot kasaan ja omaiset kimpassa virikkeitä tarjoamaan/ostamaan perushoidon lisäksi.

Vuorotellen

ESE korotti kaukolämmön hintaa 9 %. Monet taloyhtiöt ovat siirtyneet maalämpöön. ESE tappaa lypsäviä lehmiä. Taloyhtiöömme on tehty lukuisia energiataloutta parantavia toimia. Vuotuinen energiankulutus on ollut tasaisen laskeva, mutta kaukolämpölasku tasaisen nouseva. Tällä menolla Mikkeliin syntyy erikoinen tilanne. Ainoastaan kaupungin omistamilla kiinteistöillä on varaa kaukolämpöön.

Isännöitsijä

Huom kulttuurikuntaan! Ilmoittaa jääladut suljettu 2 päivää sitten? Latuja ei edes ajettu. Missä mättää? Paljon kaivattua johtajuutta kehiin.

Tekstari

Mielipidekirjoitus "Miten opetus järjestetään ilman opettajaa?" Meitä työntekijöitä koulussa tai vakassa ei aseteta enää karanteeniin, siitä ei siis huolta. Liene kohta ei haittaa vaikka tekisimme töitä sairaana, olemmehan jotain outoa superväkeä.

Tekstiviesti