Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kovin on kirkko ollut hiljaa Päivi Räsäsen ja yleensäkin vainottujen 360 miljoonan kristityn asiasta maailmalla"

Tekstiviestipalstalla asiaa tällä kertaa muun muassa puunkorjuusta, sotesta, vaaleista ja sähköautoista.

Lasten liikuttaminen on nyt vanhempien vastuulla, ja lasten terveys heikkenee. Peruskunto peruskoulusta kaikille. Se on halvin sote-ratkaisu.

Tekstari

Pian alkaa "etäpalomiesten" ja "digihoitajien" koulutus , Suomen utopiaopistossa!

Rauhanturvaaja

Aluevaalit on toimitettu, mutta olisipa hienoa, jos ehdokkaat ja nimenomaan valitut edelleen yhtä aktiivisesti kuin ennen vaalejakin, kirjoittaisivat lehdille julkaistaviksi ikiomia, asiantuntevia näkemyksiään tulevasta kehityksestä...

Ylähuuli

Miksi perussuomalaisten Purra on antanut viestiä, ettei aluevaalit ole kovin tärkeä asia? Eikö perussuomalaisille terveys, sosiaaliasiat ja pelastustoimi ole tärkeitä lainkaan?

Sitä saa mitä tilaa

Miksi firmojen motokuskien ei tarvitse välittää onko laho-oksia tukeissa, mutta kun hankintakaupoissa yksityinen tekee puut, siitä ollaan niin helkkarin tarkkoja? Kukaan motokuski ei todellakaan näe oksien millejä ja että onko niissä mahdollisesti lahoa.

Milloin vääryys korjataan?

Ilo on lukea, jos pysyn mukana kirjan tai lehden tarinassa.

Lukija

Eräs kuvataiteilija sanoi, että hänen työnsä ovat ihmisten mielestä todella hienoja, mutta jos niistä pitäisi jotain maksaa, ei ne niin hienoja enää olekaan.

Piirtäjä

Puolueiden on turha huonoon vaalimenestykseensä etsiä syytä koronasta tai äänestäjien tietämättömyydestä. Kyllä kansa tietää. Onnea kaikille valituille ja toivottavasti vanhat ja uudet mikkeliläiset valtuutetut eivät nyt käperry itseensä ja sorru keskinäiseen nahisteluun.

XYZ

Palkatkaa heti 500 000 euron toim.joht. rakentamaan sitä hallintohimmeliä, että saadaan menot liikkeelle että päästään saneeraaman henkilöstöä.

Selvät sävelet

Tässä Räsäsen tapauksessa Raamattu käy toteen kuin häkää vain. Se ennustaa että lopunaikoina uskovia viedään oikeuteen totuuden puhumisesta.

Näkemys

En käynyt äänestämässä, koska ei ollut ennakkoäänestypaikkaa ulkona. Omikron leviää ja long covid lisääntyy. Onneksi ehdokkaani tuli valituksi.

En tavoittele koronatartuntaa

"Totuuden valo" ja "Ei todellakaan onnela" On oma valinta käyttääkö julkista- vai yksityistä terveydenhuoltoa. On jokaisella itselläänkin vastuu hankkia tietoa palveluista. Missähän sellainen onnela on, jossa kaikki tarjoillaan valmiina kotiin.

Tyytyväinen Hirvensalmelainen

Kovin on kirkko ollut hiljaa Päivi Räsäsen ja yleensäkin vainottujen 360 miljoonan kristityn asiasta maailmalla. Sateenkaarimessuja kyllä puuhaillaan. Koitetaan olla niin mieliksi maailman ideologioille.

Uskonpuhdistus tarpeen

Koirat liikkuu ja niitä liikutetaan omilla rahoilla, ei avustuksilla eikä tasavertaisesti. Ihmisen on syytä "kyykätä" enemmän tai vähemmän itse, omaisten tai itse ostetulla avulla. Lihaskunto ei säily verorahoilla.

Ylläpidä

Vinkki Mikkelin Vihreille: ajatelkaa sähköautoasiaa muiden kuin helsinkiläisten näkökulmasta niin saatte äänestäjiä takaisin. Nyt ei äänestetty sähköautoista mutta kannattajat ovat jo siirtyneet tämän päättömän suunnitelman takia.

Pois pumpulikuplasta

Minun vaalimatematiikassani vaalin voittaja on se puolue, joka sai eniten valtuustopaikkoja. Niitähän tavoiteltiin. Siis Keskusta voitti. Toisena Kokoomus ja kolmantena SDP.

9-6-4

Sitoutumattomat pärjäsivät hyvin aluevaaleissa. Heitä saisi olla enemmän ehdolla muissakin vaaleissa. Poliitikot osaavat sotkea selvätkin asiat.

Järki 1

Miksi ei ollut ennakkoäänestysmahdollisuutta torilla, kuten kuntavaaleissa? Siksi jätimme äänestämättä koronatartunnan välttääksemme.

Ei laiskoja eikä välinpitämättömiä