Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Onneksi on tuo koira. Huono keli, liukkaus, laiskuus, väsy. Ei auta, lähdettävä on."

Teksiviestipalstan sisältö keskittyy tällä kerralla lähinnä hyvinvointiin.

Ajatellaanpa nollatilanne. Ihminen, jolla ei ole tarjolla mitään sotepalveluja. Terve ihminen saattaa pärjätä. Miten ihmisistä siis saadaan mahdollisimman terveitä. Elintavoin, elämälle merkitys ja yhteiskunnan sopivalla vaatimustasolla joka elämän alueella.

Terve

Onneksi on tuo koira. Huono keli, liukkaus, laiskuus, väsy. Ei auta, lähdettävä on. Metsään liukkautta karkuun tällä kertaa. Koira kiittää, ja mun kroppa ja mielikin.

Yhteinen onni

Onko disinformaatiota, jos oma ajatus pohjautuu aiemmin tutkittuun tietoon hyvinvoinnista. Ja omaan hyvinvoinnin kokemukseen.

Vanhassa vara parempi

Lapsi tarvitsee aikuisen ohjauksen ja huolenpidon. Lapsi tarvitsee aikuista opettamaan elämässä tarvittavat taidot. Siinä rinnalla opitaan olemaan toimija, joka pystyy tekemään oikeita valintoja. Aikuisen täytyy asettaa tervehenkiset rajat, joiden sisällä lapsella on mahdollisuus vaikuttaa.

Ilo ja oppi

Varmasti persuille on terveydenhuolto äärimmäisen tärkeää. Mutta se tarvitsee rahaa. Mitä enemmän Suomessa on edunsaajia ulkomailta, sitä vähemmän liikenee rahaa omalle kansalle, sekä terveydenhuoltoon. Mikä tässä on vaikeaa myöntää?

Tekstiviesti