Sano se | "Totta kai sateenkaariväki messunsa tarvitsee, hehän ovat uskovia ja aktiivisia kirkon jäseniä"

Tekstiviestipalstalla tänään asiaa myös Natosta ja Ristiinan palveluista.

Muistiin ja historiaan liittyen. Äitini s.1908 kertoi, et kaupat oli täynnä tavaraa ja yks kaks tuli sota. Toistuuko historia, en ole ennustajaeukko.

Muistelija

Hiihdon huippuvalmentaja hyökkäilee kotoperäisillä syillä Olympiakomitean hiihtäjävalintaa vastaan häiriten törkeästi po. hiihtäjän keskittymistä!

Oma

Kun ensimmäinen sateenkaarimessu pidetään Mikkelin evlut kirkossa, eroamme kirkosta. Niin tekee suuri joukko.

Viimeinen pisara

Ristiina ollut mukavasti lapsiperheiden suosiossa, mutta suosio kärsii jos kaupunki alkaa hölmöilemään päiväkodin kanssa. Tehkää jotain kunnolla!

Rna

Kiitos avusta torstaina 27.1. latua auraamassa olleille moottorikelkkamiehille Pitkäjärven jäällä, jotka auttoivat minua lumipaakkuisten suksieni kanssa.

Eija L.

Liikuntamyönteinen Mikkeli pitää liikuntasalit kiinni 6.2. asti. Esim. Kuopiossa avattiin 14.1. Miksi näin, mitkä perusteet?

Muutto ainoa ratkaisu?

Helppo se on taloutta pitää kunnossa, kun jättää palvelut järjestämättä! Ja jos kunnassa on metsää, mutta onko seuraavalla johtajalla paljon haastavammassa tilanteessa mitä myydä?

Kuntajohtaja

Olemme kaikki tasavertaisia kirkon jäseniä. Mitä väliä on sillä mitä sukupuolista suuntautumista edustamme. Olemme ihmisiä toisillemme, se on tärkeintä! Miksi tarvitaan erikseen sateenkaarimessut?

Kummallista

Sateenkaarimessut kirkossa? Heteromessut kirkossa? Kun aina kirkkoon voivat kaikki mennä ilman leimaa.

Kotiinjäävä

Joo, totta kai sateenkaariväki messunsa tarvitsee, hehän ovat uskovia ja aktiivisia kirkon jäseniä. Evankeliumia eteenpäin vaan!

Eskatologia

Kieli keskellä suuta kierrellään ja kaarellaan, kuin kissa kuumaa puuroa.

Nato-keskustelut

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka