Sano se | "Nomen est Omen, Nimi on enne. Mikkeliin mennessä lukee Kirkonvarkaus!"

Tekstiviestipalstalla asiaa myös latukäytöksestä, sateenkaarimessusta ja puoluetuista.

Urheilupuistossa on tietääkseni kaikille tarkoitettu latu. Tänään kohtasin suorastaan hiihtovihaa äyskivältä eläkeläismieheltä. Toivottavasti suuntaat vaativimmille laduille, missä me "tavalliset" hiihtäjät emme ole sinulla hidasteena.

Mummi ja lapsi

Veikko Elo kirjoitti aluevaalien heikosta äänestysaktiivisuudesta ja puoluejohtajien liturgioista. Olisiko lienee syytä ollut rutkasti myös PS:n vastuuttomalla bensa- ja maahanmuutto-puheilla?

Miettipäs hetkisen

Eikö kirkon ovi ole kaikille avoin? Eikö sanankuuloon mennäkään ihmisinä aivan riippumatta seksuaalisesta tai poliittisesta suuntautumisesta? Toivottavasti kirkko pidetään Herran Sanan kuulemispaikkana. Ei suuntausten esittelypaikkana.

Salaviisas

Milloinkohan Karikon liikenneympyrästä, varsinkin laidoilta, ajetaan näkyvyyttä tehokkaasti estävät lumivallit pois?

Matala-autoinen

Tämä hallitus kurittaa kansan henkihieveriin tällä mieltä vailla olevalla polttoaineen hinnankorotuksella. Kansa, nouskaa jo kapinaan.

Tekstiviesti

Suomea sosialisoidaan yli seitsemällä miljoonalla eurolla, jonka esimerkiksi demarit saavat puoluetukea. Multa loppuvat sanat! Kokoomus ja Keskusta harrastavat samaa sosialismia. Ja veroeuroillamme tätä saastaa!

Puoluetuet kokonaan pois

Jo muinaiset roomalaiset... Nomen est Omen, Nimi on enne. Mikkeliin mennessä lukee Kirkonvarkaus!

Entinen Puumalan seurakuntalainen

Nyt Mikkeli rupeaa rahastamaan paskallakin! Nyt jo tuo outo 30 euron Sairilan maksu. Pysyykö tyhjennysvälit entisellään? Vastaus.

JL

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka