Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Kannatan etäkoulua

Mielestäni kaikki koulut pitäisi laittaa etäkouluun, sillä se auttaisi koronapandemiatilannettamme. Kun koulut laitettaisiin kiinni, se vähentäisi tartuntalukuja huomattavasti, sillä ne ovat hyvin korkealla tällä hetkellä.

Etäkoulussa on hyvät ja huonot puolet, mutta mielestäni olisi kuitenkin hyvä ajatella tätä pandemian kannalta, jotta saataisiin tämä joskus loppumaan.

Jotkut sanovat, että eivät opi etäkoulussa, vaikka se on käytännössä itsestä kiinni, jaksaako keskittyä etäkoulun aikana, jaksaako tehdä annetut tehtävät ja uskaltaako kysyä apua. Tiedän, että tämä ei kaikilta onnistu, joten heille, joiden opiskelua etäkoulu haittaa, voisi järjestää oppitunteja lähiopetuksessa.

Mielestäni etäkoulu on kivaa, sillä on enemmän vapaa-aikaa koulun ohella, koska asun 30 kilometrin päässä koulusta ja koulumatkaan menee tunti suuntaansa, joten olen aika myöhään kotona. Se vie vapaa-aikaani ja joudun heräämään aikaisemmin kuin muut.

Valtteri Kapiainen

8C-luokan oppilas, Mäntyharjun yhtenäiskoulu