Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Uimahallin kiinnilaittoko on talouden pelastuskeino?"

Tekstiviestipalstalla jatkuu argumentaatio Sateenkaarimessuista. Myös Mikkelin säästöistä on asiaa.

Teillä, jotka kieltäydytte koronarokotteesta ilman lääkärin määräystä, on varmaan kanttia kieltäytyä myös tehohoidosta.

Onko?

En tunne Raamattua kovin hyvin, mutta minusta siellä kerrotaan muistakin asioista, kuin homoista.

Maallistunut?

Hei. Me auraajat olemme töissä silloin, kun tulemme pihaa auraamaan. Meille ei makseta siitä, että jäämme kuuntelemaan asukkaiden juttuja ja neuvoja. Meilläkin on työaika ja paljon töitä.

Laajalampi

Hirvensalmen liikuttajat, Heikinkodin ja palvelukeskuksen elementeistä saa kuntoportaat ukkomäkeen.

Kierrättäjä

Nimimerkille Ihan tavallinen syntinen. Miksi ei sateenkaarimessuja, kun järjestetään myös Lähismessuja, jotka alun perin haluttiin pienen porukan toimesta järjestään ilman naispappeja?

Toinen tavallinen syntinen

Jätehuolto keskustelu ollut hyvin yksipuolista. Unohtunut täysin, että pörssiyhtiön Mikkelin toimipisteessä on töissä Mikkeliläisiä ihmisiä.

Tekstiviesti

Lähihoitajien koulutus ei onnistu ilman luku- ja kirjoitustaitoa. Yhteistyö on niin ja näin mutta hoviniiauksia "ylemmille" ei opeteta. Käytös ja eettiset säännöt valvontaan eri aloilla!

Työrauha

Eikös Mikkeliin pitäis palkata nyt "päällikkö" etsimään, kun etsitään säästökohteita. Niinhän meillä Mikkelissä, että joka tehtävään on oltava.

Nimimerkki

Kirkkoon mennään kuuntelemaan Herran sanaa. Tori on se paikka minne mennään ilmaisemaan itseään.

Onko unohtunut?

Suosittelen kaikille suomalaisille, ja miksei kaikille muillekin eurooppalaisille Vesa Tikkasen mainion mielipidekirjoituksen (LS 2.2.22) "Kaiken takana on FSB" lukemista. Monet ovat autuaan kuutamolla siitä mitä Venäjä nykyään on. Kirjoitus antaa pähkinänkuoressa masentavan selkeän kuvan mitä se on.

Suuri ja Käsittämätön

Olisi mielenkiintoista tietää, että koska loppuu kaupunginjohtajan etsikkoaika. Uimahallin kiinnilaittoko on talouden pelastuskeino? Voiko oppi kuitenkin kaataa ojaan.

Pulipuli