Sano se | "Lumi on hyvä elementti, nyt kun sitä on"

Tekstiviestipalstalla on tänään asiaa muun muassa hiihtämisestä, auraamisesta ja terveysvalistuksesta.

Jos ei omasta terveydestä ja lapsen hyvinvoinnista enää osata huolehtia, siihen täytyy saada oppia. Suomi nousuun oppivelvollisuudella.

Kansakoulu, tieto ja taito

Koulujen ja päiväkotien ovet säppiin vaan. Ne, ketkä haluavat ja pystyvät lapsensa kotona, mummolassa tai naapuri- tai kyläyhteisönä hoitamaan, hyvä niin. Lopuista yhteiskunta huolehtikoon.

Järkeä päähän

Kiitos urologi Jussi Huttunen ja tiimi, MKS! Hyvin meni.

Kevättä kohti

Mitäköhän Luoja ajattelisi Sateenkaarimessuista? Tutkimusten mukaan homoseksuaalisuus on biologinen ominaisuus, kuten korviemme muoto tai silmiemme väri. Se ei ole oma valinta, vaan Luoja on luonut heidät ja meidät seksuaalisuudeltamme sellaisiksi kuin olemme.

Nimimerkki

Voisi vanhalta Viitostieltä höylätä raiteita tasaisemmaksi, mutta kyllä autoilijatkin voisi ajaa muutakin kuin samoissa urissa. Tiessä kyllä leveyttä riittää visulahdesta eteen päin.

Tekstiviesti

Iso kiitos katujen, pihojen ja teiden auraajille hyvin tehdystä työstä.

Tyytyväinen liikkuja

Jukurien pelissä tehdään kuulovammaisia. Musiikki soi ennen peliä täysillä!

Tehkää jotain

Kotihoitajan aika on lyhyt yksinäisen vanhuksen luona. Vanhainkodit takaisin: siellä oli yhteisöllisyyttä, ruokailut/kahvit yhdessä päiväsalissa, lapsiryhmiä ja srk vierailuja yms.

Yhdessä oloa

Suolaa ja sokeria on tyrkyllä kaikkialla. Onko ihme, että kaikki ostaa ja syö maistuvaa hyvää helppoa mättöä. Keskuskeittiön ja kodin ruuasta maistuvaa, jotta lapset ja vanhukset söisi ruokaa, josta saa myös ravinteita.

Syy seuraus

Iloisia hiihtäjiä Kalevankankaalla. Lumi on hyvä elementti, nyt kun sitä on.

Punaiset posket

Kiitos latukonekuskille Kalevankankaalla su 6.2. Ehdit vilkuttamaan meille, vaikka työpäiväsi oli varmasti kiireinen.

Latukonefanit

Ese on oikealla asialla, Vety on loppumaton alkuaine. Polttokennotekniikka kehittyy, syrjäyttää sähköautot parin vuosikymmenen päästä. Vedyllä käsitellyt savukaasujen hiukkaset talteen otettuina ovat ilmastoa puhdistava polttoaine.

Ilman maalaisjärkeä

Kalevankankaan ladulta pääsee oikein hyvin Latupirtin ladulle Tuskussa. Pieni kyykkäys ja siteet auki! Kävellen Marssitien reunaa 50 m suksia kantaen ja taas kyykkyliike. Valtuutettu Jukka Pöyry tietänee hyvin kaupungin rahatilanteen.

Tärkeysjärjestys

Perussuomalaiset ovat jo ennen aluevaaleja puhuneet polttoaineiden hinnoista. Demari Satukin myönsi sen näin vaalien jälkeen.

Hinnat alas

Kiitokset Tuulikinkadun auraajalle erinomaisesta työstä. Ilo katsella ja kulkea.

Asukkaat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka