Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Miksei ole penkkejä vanhuksille Graanissa?"

Tekstiviestipalstalla keskustellaan tänään muun muassa kauppakeskuksen penkeistä, Natosta ja rokotteista.

Kyllä Orpo ja kokoomus vaatii yrittäjille koronakorvauksia lisää, on jo annettu liiaksi, voivat ottaa lainaa, jos tarvis.

Veronmaksajat tiukoilla

Miksi Graanin kaksi isoa liikettä eivät tarjoa riittävästi istuimia tai penkkejä vanhuksille, sinne aulaankin? On törkeää että rahaa kauppoihin kantavat ihmiset saavat seisoa jököttää viimeisillä voimillaan siellä. Rahasta se ei ole kiinni.

Pitääkö vaihtaa kauppaa?

Unohtakaa jo se koronapassi lopullisesti. Siitä on ei ole pienintäkään hyötyä, päinvastoin haittaa. Tätä mieltä on myös THL.

Passit pois

No niin, Jari Aarnio -ajot jatkuu pappilan mäellä.

Heka

Kyllä nyt Putin-setä on iloinen, kun kaikki isot pojat tunkee kylään!

Sk

Ei ole olemassa mitään Nato-optiota, valmista sopimusta johon vain laitetaan Suomi-allekirjoitus ja sillä selvä. Jäsenyyshakemuksen tulee kaikkien yli kahdenkymmenen maan hyväksyä. Suomi kuuluu jo nyt 90-prosenttisesti Natoon, vain artikla 5 puuttuu. Toivon hartaasti että Nato-vastustajat olisivat oikeassa ja pitkään, vaikkakin vahvasti pelkään että näin ei todellakaa ole.... Uhka idästä ja turva lännestä.

Peksi

Kyllä on huomattu, ettei nykytaksit osaa aina edes tervehtiä, persaus on liimautunut penkkiin ja vaikka matka on sama, hinta joka kerta erilainen...

Mitä maksaa ammatillinen käytös

Euroopan lääkevirasto (EMA) varoittaa että toistuvat tehosterokotteet voivat aiheuttaa "immuunivasteen" ongelmia. Sanoohan terve järkikin että näin käy kun ihmiseen tungetaan jotain joka ei elimistöön kuulu. Luontainen immuniteetti ei voi kehittyä.

Järjen ääni

Nimimerkille Hinnat Alas. Persut eivät omista keskustelua polttoaineen hinnasta. Asia koskettaa kaikkia. Aluevaaleihin se ei kuulunut, vaan niissä keskusteltiin sote-palveluista. Nyt kaikki yksissä tuumin toimimaan sen puolesta, että polttoaineen hinta laskee.

Satu Taavitsainen

Vanhainkodin yhteisöllisyys? Mummot ja papat istuu ja hoitajat kiireellä hoivaa. Kuka siellä keskustelee jos palkattomia ei ole? Rahaa seuralaisiin vai ilmaistyökö on uusi vanhustyö?

Hoivalaitos ei ole vanhainkoti

Käsi pystyyn, kuka haluaa hyökätä Venäjälle.

Kysyjä