Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Asuisipa nyt ihan korvessa"

Tekstiviestipalstan kirjoittajilla on tällä kertaa ollut mielessä muun muassa turvetuotanto, johtajat ja ikuisuusasiat.

Niin pienillä jutuilla voitaisiin työyhteisöjen tartuntoja nyt välttää... Mutta kun on ihan pakko kaikkien ne maskit riisua samaan aikaan ja istua syömään ja kahville vieri viereen. Voisiko sitä maalaisjärkeä tässäkin jokainen käyttää?

Järki käteen

Ensin tuetaan turpeen tuottajia suurin summin, nyt maksetaan lopetuksesta ja koneiden rikkomisista. Ei vihreät voi määräillä. Täällä kylmässä tarvii lämmittää.

Realisti

Olisi kiva tietää, kun herrat nyt puuttu tähän paskanajoon, säilyykö tyhjennysvälit? Ja hintahan nousee. Satu nyt tähän kantaa.

JL

Asuisipa nyt ihan korvessa. Vain pakolliset reissut ihmisten ilmoille maskitettuna.

Vaara vaanii

Puuttin saisi arvostusta, kun lopettaisi sodan. Antas pienet maat takaisin ja Karjalan Suomelle. Kiitos.

Totuus

Jokainenhan saa elää täällä maailmassa ihan niin kuin itse haluaa, mutta jos haluaa iäisyyden viettää taivaan ilossa ja rauhassa, niin sinne ainoa opastaja on Jumalan pyhä sana Raamattu.

AH

Muutamat hädän hetket opettavat ihmiselle viisautta enemmän kuin vuosikymmenen tasaiset olot ja kouluviisaus. Ruukku tihkuu ulos sitä, mitä se sisältää.

Manne

Kaupunkien ja kuntien johtajien sekä johtavien virkamiesten erottaminen on tehtävä helpommaksi. Ei yrityksissäkään pidetä heikkoja johtajia ja kiusaajia johtajina! Hyville ja asiallisilla johtajilla ei olisi mitään hätää!

Sotatuomari

Heidän omatuntonsa oli puhdas siksi, että sitä ei milloinkaan ollut käytetty. Arvostetun openi ohje.

Mieleen jäänyt

Mitä yhteistä on kansainliiton ja EU:n turvatakuilla? Nato-optiokin on ajat sitten juhlinut 20-päiväänsä. Eiköhän uskota itseemme ja hoideta homma kotiin yksimielisinä kotikonstein – ei optimoida vieraan apuun!

Salaviisas