Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ei rahaa ilmaiseksi kenellekään"

Tekstiviestipalstan kirjoittajia ovat tällä kertaa innoittaneet muun muassa sosiaalituet, rikollisuus ja koronarajoitukset.

Lukekaa nyt ihmeessä Raimo Jenun kirjoitus mielipide-palstalta 12.2. Oli niin täyttä totta joka sana. Fiksu mies kyseessä. Mutta voi Mikkeliä...

Totuus esiin

Kuka kohta haluaa töitä tehdä, kun suureneva osa verorahoista menee töitä tekemättömän väestön osan tukirahoiksi ja tukeen, josta ei näytä olevan vastaavaa hyötyä.

Velvollisuudet ennen oikeuksia

Osalle motivaatio-oppia opiskeluun ja työn tekoon. Ei rahaa ilmaiseksi kenellekään. Osalle viestiä, että vähemmälläkin pärjää. Tietoa palautumisen merkityksestä.

Vastuu

Oli niin täyttä totta joka sana.

Miksi rikollisuudelle ei lyödä nyrkkiä pöytään. Pelottaa lähteä töihin, laittaa lasta kouluun. Lain pitäisi olla selvästi lakia noudattavan puolella.

Pelokas

Onkohan koronarajoituksista enää mitään hyötyä. Esimerkiksi Jukurien pelissä seisomakatsomoon ei ole asiaa, koska kaikilla oltava istumapaikka. Nyt kuitenkin ns. faniporukka on siirtynyt viereiseen istumakatsomoon ja seisaaltaan pitävät meteliä suurin osa ilman maskia. Miten tämä käytäntö on turvallisempaa?

Teepee

Etelä-Savon maakuntaliitto on taas palkannut yhden ilmastovirkamiehen ihmisten kiusaksi. Tällainen Nykopp ei määräile ihmisten autoilua eikä muutenkaan ihmisten arkielämää. Ihan tyhjänpäiväinen virka.

Mielipide