Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Metsänomistajien metsät sitovat noin 5,5 miljoonaa tonnia"

Sano se -palstalla on tällä kertaa aiheina muun muassa hiilensidonta, ruuan hinta ja kaupunginvaltuuston Teams-taidot.

Me eteläsavolaiset alkuasukkaat päästämme vuodessa vajaat miljoona tonnia hiiltä. Meidän metsänomistajien metsät sitovat noin 5,5 miljoonaa tonnia. Kuka hoitaisi laskutuksen?

Vesa Kallio

Puumalassa kirkosta eronneet johtavat seurakuntaa.

Jo on aikoihin eletty

Oli haastateltu 12 ihmistä ruuan hinnasta. Vain yksi sanoi, että liian kallista eläkeläiselle. Toinen myötäili, mutta myösi, ettei hae tarjouksia, ostaa sillä hinnalla, mikä on. Miksi otsikko isoin kirjaimin, että ruoka on kallista? Saako tuottaja aina edes tuotantokustannuksia, ainakin kauppa ottaa suurimman osan hinnasta.

Ostan lähiruokaa

Iso peukku Puumalan miehille talvihoidosta.

Mitä kepulainen Leppä on saanut aikaan jussien kurjan tilanteen korjaamiseksi? Ei yhtikäs mitään tule mieleen. Nykyään Persut ovat viljelijöiden puolue, ei mitkään muut.

Maajussin puolella

Kyllä on kumma kuulla Orpon ja kok. sekoiluja ja ravintola- ym. tapahtumayrittäjiltä, kun ei käsitetä, että kaikkina aikoina ja siis varsinkin näinä "special" eli korona-aikoina on hallituksilla velvollisuus suojella kaikkia Ihmisiä. Vastoin kaikkea järkeä tämä ns. puna-vihreä hallitushan antanut korvauksia yrittäjille koronarajoituksista, vaikka ne nekin asiat yrittäjäriskiin kuuluvia asioita, joihin yrittäjien olisi pitänyt varautua esim. keskeytysvakuutuksin.

Ihmetyttää

Valtuuston kokous 14.2. oli tosi sekoilua, olisiko opeteltava Teamsin käyttö, luulisi että jo osaavat, kun sitä on jo kaksi vuotta käytetty. Ja mikä pahinta kun valtuutetut olivat pihalla kuin ellunkanat, mitään päätöksiä asioihin ei osata tehdä ja poistutaan kesken kokouksen.

Valtuusto vaihtoon ja heti

Sinulle, joka meuhkaat tukirahoista. Tee työsi olet onnekas, sillä voi tulla päivä kuin yrittäjälle, että avustukset on sinullekin tarpeen.

Kateus etoo

Iso peukku Puumalan miehille Suurlahdentien itäpään talvihoidosta. Tie huippukunnossa koko talven.

Alkuasukas