Sano se | "Missä vastuunkantajat?"

Tekstaripalstalla on tällä kertaa aiheena muun muassa Mikkelin kaupungin toiminta, tutkimustiedon käyttö ja ammatillinen koulutus.

Missä vastuunkantajat? Professorille 5 vuoden palkka, vaikka henkilö ei ollut edes Suomessa. Puhdistuslaitoksen uskomaton hinnannousu. Otavan opiston amatöörimäinen laskutusyritys, vaikuttaa petokselta? Urpolan uuden koulun 10 miljoonan hinnannousu ennen rakentamisen aloittamista? Samoin Mikkelin "viisaat" tietävät jo nyt, ettei koulu valmistu aikataulun mukaan? Miten ihmeessä?

Veronmaksajille alkaa riittämään

Meniköhän monelta aluevaltuutetulta ohi mielipidekirjoitus "Tiedämmekö, mitä emme tiedä?" (LS 14.2.) Erinomainen avaus sosiaalipuolen asiantuntijoilta päättäjille. Perustason kartoitukset ja tieto tulee ottaa hyötykäyttöön, jotta resurssit kohdentuu oikeisiin asioihin ja kohteisiin.

Yhteinen hyvä

Jopa on noloa ja erittäin törkeää kun tuolla hyvä- veli/sisko ja/tai sukulais- /tuttavuussuhtein on kehnoin opein koulutettu huonoja esim. rakennusalan "muka" ammattiosaajia. Oikeasti Oikea Ammattikoulutus ja Osaaminen Kunniaan ja kehnot opettajat ja työntekijät sieltä pois ja Kunnon Työnantajat kyselemään Työntekijöiden papereita! Ja jo kauan niissä ne numerot 4 tai 5 ei ole niitä huonoja tai kehnoja niin kuin ennen vanhaan vaan Hyviä/ Erinomaisia 5-portaisella asteikolla!

Koulutus kunniaan

Viini ruokakauppaan vai ei?

Viini ruokakauppaan vai ei? Nyt löytyi sentasoinen kysymys josta voidaan järjestää kansanäänestys.

Peksi

Asiantuntijoiden tiedot sodan alkamiseen näyttävät olevan samaa tasoa kuin maailman lopun ennustajilla. Ennustuksilla ei kuitenkaan muuta hyötyä kuin Nato-kiiman vahvistusta.

J.J.

Ensin korotetaan eläkettä ja kohta otetaan sama summa verona pois. Lopputulos on nolla.

Juupas Eipäs