Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Viikon loma on vähimmäismäärä"

Tekstaripalstan aiheina ovat tänään muun muassa urheilumenestys, Ukrainan tilanne sekä kulkuväylien talvihoito.

Eläkemiehet mäenteossa Mäntyharjulla. Huh huh. Laskekaa ensin itse siitä jäärännistä.

Pekka

Iivo ja Kerttu, kiitos sykähdyttävistä hetkistä, tulettehan te maidontuotantoalueelta, jossa vieläkin yritetään saada rasvaiset maitotuotteet päiväkoteihin ja kouluihin.

Voi Voi

Haloo! Auratkaa tori, Jukurit tulossa!

Jukurit

"Suurkiitos tuomiokirkon piha-alueen ja kulkuteiden hiekottamisesta."

Kyllä Ukrainan tilanne nyt on hallinnassa kun Kyrönpellon ladut on suljettu. Vai miten tämä liittyy turvallisuustilanteeseen? Ei voi ymmärtää.

Äly hoi!

Kiitos la 19.2. kirjoituksesta kiusaamisesta. Vanhemmilla vastuu lasten kasvatuksesta ja kuinka he kohtelevat toisia. Harmi vain, ettei koulut aina ilmoita asiasta kiusattujen kotiin. Esim. Verso-keskusteluista ei mene tieto koteihin, ei edes kaikki rehtorit vaivaudu ottamaan yhteyttä kiusaajien koteihin.

Ketä suojellaan, ketä pelätään

Essote ei ajattele työntekijän tilannetta, kun määrää vuosiloman päivät keväällä minimiin, että varmasti moni uupuu. Viikon loma on vähimmäismäärä, muuten sairauslomat lisääntyvät.

Voi ei

Mitäpä jos palautettaisiin perhepäivähoito osaksi yhteiskuntaamme. Siihen voisi lisätä palvelumuodon tukea tarvitseville huoltajille. Tervetuloa päiväksi katsomaan, kuinka lapsen hoito ja kasvatus onnistuu kaikessa yksinkertaisuudessaan. Hyvä ruoka, ulkoilu, lepo ja mukava touhuaminen.

Yhdessä

Mikkelin seurakunnalle suurkiitos tuomiokirkon piha-alueen ja kulkuteiden hiekottamisesta. Se on ollut nyt aivan esimerkillistä.

Kiitolliset kävelijät E&T