Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ketään ei uskalla halata"

Tekstiviestipalstalla puhuttavat tällä kertaa muun muassa Venäjän toimet, auraus ja jääkiekko.

Nyt kun Mikkelin Sokoksesta on tullut itsepalvelumyymälä, niin onko päälliköt hokanneet, että se itsepalvelukassa puuttuu. Ei tavaraa myydä ilman asiakaspalvelua. Pitää säästää jostain muusta.

Hämmentynyt ostaja

Vihaan koronaa, joka pitää ihmiset erillään toisistaan, vaikeuttaa lasten koulunkäyntiä ja harrastuksia, ajaa yritykset konkurssiin ja jättää meidät yksin. Kukaan ei uskalla vierailla enää luonani, enkä minä toisten luona. Ketään ei uskalla halata, eikä hymyjä näe maskien takaa.

Vihapuhetta

Kesko ja muut vähittäiskaupat takovat historiallisen suuria voittoja. Samaan aikaan maanviljelijät, ruoantuottajat lopettavat kotimaisen ruoantuotannon kannattamattomana. Onko tämä oikein?! Helppoa on myydä leipää, kun joku ensin kyntää, kylvää ja korjaa sadon, eli tekee suurimman työn. Nälänhätäkö meitä tarvitaan opettamaan?

Kiitos ruoasta

Helppoa on myydä leipää, kun joku ensin kyntää.

On kauppiaan varmaan vaikeaa alkaa vähentämään valikoimaa tai tuotteiden tilausmäärää, kun on totuttu, että kaikille on oltava kaikkea saatavilla. Monia ihmisiä ohjaa päivittäiset mielihalut, ei todellinen tarve. Kuka muuttaisi ajatusmaailman.

Lanttu

Missähän auraus luokassa Suomenniemen tiet ovat? Aamulla aikaisin pitäisi päästä töihin, mutta kun ei ole aurattu!

Autoilija

Kyllä nyt tyhmemmänkin pitäisi tajuta ilmastonmuutoksen. Talvella sataa paljon lunta. Kaikki polttoaineita käyttävät laitteet, tupakansytkäreistä lähtien käyttökieltoon. Työ- ja vapaa-ajanmatkat suksilla tai potkukelkoilla.

Hanski

Olipa virhe myydä venäläistaustaisille maata Suomesta esim. Puumalasta.

Askel askeleelta

Kaikki Euroopan vanhat sivistysvaltiot kuuluvat Natoon mutta Suomi ei. Olemmeko sivistymättömiä, vai asuuko täällä edelleen stalinisteja?

Rauhanpuolustaja

Jos Jalonen viedään NHL:ään, siihen loppuu Suomen menestys jääkiekossa.

Laittakaa merkille

Ei voi kuin ihmetellä Venäjän kansan huuhaa-puheiden sulatuskyvyn määrää. Viimeisimpänä suorastaan itkettävän naurettava väite että Ukraina on se joka on aloittanut sotilaalliset toimet Venäjää vastaan.

Ei mitään rajaa

Toivottavasti Nato-mieliset ymmärtävät, että liittyminen tekee Suomesta taistelutantereen eikä isot välitä miten maa tuhotaan. Suomi on etulinjassa. Suomella on itsenäisyys.

Oma maa