Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Miksi kaupunki ei kaada risteyksien lähellä olevia puita?"

Sano se -palstalla on puheenaiheena muun muassa kansainvälinen tilanne, työssä jaksaminen ja turhat virat.

Mikkelissä sijaitseva Maavoimien esikunta on Suomen sotilasturvallisuuden keskeisin paikka. Esikunnan koko alue pitäisi aidata ja eristää välittömästi.

Peksi

Mikke ry:n toiminnanjohtaja eroaa! Hyvä,oikein hyvä! Nyt voidaan lopettaa koko yhdistys täysin turhana. Ei uusia johtajia tilalle. Tällä palstalla on monta kertaa esitetty että lopetetaan turhat virat joita Mikkelissä on kymmeniä. Säästämisen voi aloittaa niistä.

Hyvä veli?

Tehkää Naisvuoren näkötornista Majakka joka houkuttelee 5 tien ihmiset pysähtymään Mikkeliin ja upeaan satama ympäristöön!

Matkailua

Kuvitteleeko Niinistö ja Suomi saavansa palovakuutuksen kun alkaa olla täydenpalon vaihe.

Kysyn vaan

Nyt kannattaisi Sauli Niinistön ja Marinin pitää suuta vähän soukemmalla eikä kukkoilla säälittävällä tavalla ydinasevallan pomolle. Siinä voi käydä meille huonosti.

Tämä tiedoksi

Minähän vuonna Venäjä vapauttaa Etelä-Karjalan Tasavallan Fasisti-Suomen ikeestä? Tositilanteessa Nato-jäsenyys on halpa.

Karhun naapuri

Miksi Mikkelin kaupunki ei kaada risteyksien lähellä olevia puita pois, että olisi tilaa mihin näitä lumia työntäisi?

Lumiongelma

Kenelle Essotella on tarkoitettu lomarahojen vaihto vapaiksi? Koska tavan duunareille sitä ei suoda. Miksi edes tarjota sitä, kun ei ole mahdollisuutta saada. Lomapäiviä jatkossa keväälle 3 päivää. Nämä toimetko auttavat jaksamaan ja edistävät työhyvinvointia?

Jaksaa, jaksaa vai jaksaako

Usko ilman tekoja on kuollut, minusta ajatteleminenkin on teko.

Maallistunut?

Julistaako Venäjä seuraavaksi Imatran ja Lappeenrannan itsenäisiksi valtioiksi ja lähettää sinne omia "rauhanturvaajia"?

Isoisä

Eläkkeellä olevia neuvoneelle besservisserille tiedoksi,että työssäkäyvillä on elätettävänä sekä omasta tahdosta, että tahtomattaan olevia.

Valitsetko itse

Milloin Mlin musiikkijuhlat lopettaa yhteistyön Valeri Gergijevin kanssa? Hän on Putinin toimien kannattaja, esim. v. 2014 ylisti Krimin valtausta. Ja nyt Putin aloitti sodan. Urheilijoitakin vaaditaan boikotoimaan Venäjää, miksei siis kulttuurilta voi vaatia samaa?

Musiikkijuhlat boikotissa vuodesta 2014

Viikolla 7 julkaistiin tilastokeskuksen palkkarakennetilasto. Se kertoi, että hoitajan keskipalkka, 3561 e, tarkoittaa sitä, että 65% palkansaajista saa jo nyt ennen uusia palkankorotuksi tuota huonompaa palkkaa. Fakta.

Kiitos tiedosta

Suomalaisen maatalouden vihaajat. Oletteko miettineet mistä ruoka tulee jos Itämeri miinoitetaan?

Kysymys