Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Perustakaa hoitokoteja, joissa olisi juttukavereita"

Sano se -palstalla keskustellaan tänään muun muassa hoitokodeista, teatterista ja ruuan hinnasta.

Aurinkoista Naistenpäivää Teille ystäväni, jotka usein muistatte ja autatte minua.

AES

Eikö vielä laitettu Pietarista/Venäjältä tulijoille kieltoa, jo koronanki takia pitää olla. Täälä huimissa lukemissa lisääntyny. Ei siellä sotaa joten ei talouden romahdus oikeuta pakolaisaaltoa tänne ottamaan eikä laskemaan. Itse ovat tilanteen tehneet.

Ei enää lisää

Kangasniemen kirkkovaltuuston kuusi jäsentä: Toivottavasti päätöksenne Harlu-puiston suhteen tulee vielä kaduttamaan. Ette ansaitse paikkaanne seurakunnan päättäjinä.

Järkyttynyt

Kiitos Tuikulle ennakkoluulottomasta esityksestä.

Onkohan mikään eläin maailmassa noin verenhimoinen kuin tämä Venäjän diktaattori Putin.

Tp

Yhteiskunnalla tuntuu olevan tavoitteena että vanhukset kuolisivat tylsyyteen yksinään. Perustakaa hoitokoteja joissa heillä olisi edes juttukavereita.

VM 39

Kiitos Tuikulle ennakkoluulottomasta esityksestä. Herätteli kevättä "rinnoissa".

Yx ensi-iltalainen

Isäni sotilaspassissa ei vuosia ollut paljon. Rintamalle kelpasi nuorena ja selviytyi. Nuoret ja oppivuodet on käytävä. Vanhaksi "viisaaksi" tien saa jos saa.

Kaipauksella

Viljan, lihan, maidon hinnat nousevat lujaa Euroopassa. On tämä kumma maa kun se ei näy tuottajien pussissa.

Jossain mättää ja pahasti

Vieläkö persuilla on tavoitteena nolla turvapaikanhakijaa?

Humanisti

Ei huolta. Kun Mikkelissä puhutaan jääpalloasian edistämisestä, aloittamiseen menee noin 30 vuotta. Ehtii suo sulaa ja kurki kuolla. Mutta, kysynpä, mikä seura tekee yhtä paljon ja pyyteettömästi, pienellä budjetilla nuorisotyötä kuin Kampparit? Ja vielä menestystäkin tulee.

Mummo

Presidenttimme johtaa ulkopolitiikkaa: Tulipa mieleeni Mika Aaltola Ulkopoliittisen instituutin johtaja olisi hyvä valinta seuraavaksi Suomen valtion päämieheksi.

Idea

Kotasaari helikopterikenttineen Puumalassa pakkolunastettava valtiolle. Edesvastuutonta ja rahan ahnetta toimintaa myydä saari oligarkeille.

Huolestunut

Masentavan hyvin tuntuvat toimivan Jari Lepän porukan kannanhoidolliset toimet, kuten nyt käsittämätön yli 300n ilveksen tappaminen. Olen ikäni liikkunut kovasti luonnossa - Etelä-Savon metsistä Vätsärin erämaihin enkä ole koskaan onnistunut näkemään upeaa elävää karhua, sutta, ilvestä tai ahmaa.

Luontoihminen

Mikkelistä puuttuu vielä avantouintihalli. Eiköhän löysää rahaa senverran löytyisi.

Moniottelija