Sano se | "Kesäaika vaan ympärivuotiseksi"

Sano se -palstalla on tällä kertaa aiheina muun muassa hiekoitukset, torielämä ja se, saako toisen tontille rakentaa.

Mikkelin rakennustarkastajien tarkoitus estää pienrakentajien aikeet, eikä palvella. Eri asia isot tekijät.

Kokemusta on

Neuvostoliiton hajoamisen yhteydessä oppivat varastamaan valtiolta ja kokonaisia yhtiöitä myös - tähänhän oligarkkien omaisuudet perustuvat - ja nyt pitäisi varastaa suomalaisyhtiöitä! Se ei käy! Lunastaa voivat kovaan hintaan öljymiljardeillaan!

Ylihinta plus alv

Jos Venäjä uhkailee suomiyhtiöiden kansallistamisella niin pakkolunastetaan ilman korvauksia Suomesta kaikki venäläinen omaisuus ja kiinteistöt. Venäjää ei tarvita mihinkään.

Vihainen

Kiitos Toripulun väelle, kun olette pakkasessa ja lumituiskussa torilla jaksaneet.

Rahanahneet suomalaiset myyvät saaria ja tontteja itänaapureille. Näinkö myydään kotimaamme palapalalta!!

TUP

Keskussairaalan piha-alue on hengenvaarallsen liukas. Huoltoyhtiön sepeliauto tekee pihassa lenkin mutta ei hoida pysäköinti- eikä invapaikkojen hiekotusta koska pysäköidyt autot tiellä. Ei soraa autojen alla tarvita vaan autosta ulos tullessa ja sinne mennessä. Eikö lapio pysy kädessä!!

Put

Mielestäni Ville Haapasalon kommentit Ukrainan sodasta sama kuin kävelisi ja potkisi kiviä.

Heka

Venäjän ortodoksinen kirkko valmistautuu pääsiäisen viettoon kädet viattomien sodan uhrien veressä. Raha ja valta turmelevat kirkonkin.

Mitkä motiivit

Kiitos Toripulun väelle, kun olette pakkasessa ja lumituiskussa torilla jaksaneet kahvia keitellä ja kahvileipää tarjoilla! Kohta ne tulee muutkin kahvinkeittäjät, rusinat pullasta poimimaan, kun aurinko alkaa lämmittämään.

Tyytyväinen

Ei tarvitse mennä kuin Anttolaan niin löytää Putinin ystävän entisen KGP agentin ja venäjä vaatii lojallisuutta kansalaisiltaan asuu ne missä vaan - kyllä pelottaa.

Huomioija

Hallituksen toimet maatalouden pelastamiseksi ovat näpertelyä. Missä viipyy Lepän kirkkain silmin lupaama lakimuutos jolla turvattaisiin tuottajan ammatti? Ei missään.

Pelkkää huulten höpinää

Kangasniemen Harlu-asiassa on toinenkin puoli, kunta oli ruvennut rakentamaan puistoa ilman, että kuuleevat maanomistajaa eli seurakuntaa kukaan ei vastusta puistoa, mutta ei toisen tontille voi rakentaa luvatta nyt vaan suunnitelmat alkuun ja maanomistaja mukaan.

Sovittelija

Niin, onhan Mikkelissäkin lentokentät kahta puolen kaupunkia. Kuuskymmen luvulla kävi Hiirolassa naapurimaan kenraali tarkastamassa että on se hyvä!

Aina mielessä

Jokainen laitoksessa käynyt näkee tuon ammottavan tyhjyyden tai toimettomana istuvat tai makaavat. Osaatko puhua, lukea, jumpata, laulaa, avata keskustelua, pelata korttia? Sellaisia ihmisiä on palkattava lähihoivaan perushoidon rinnalle.

Virikettä ja ihmisläheisyyttä

Ikinä ei ole noin huonosti hoidettu 4321-tietä, eli Parkkilantietä. Ei taida kalusto riittää tien hoitoon. Tienhoitaja vaihtoon!

4321

Älä huolehdi mökkiesi puolesta. Kyllä ne venäläiset sieltä tulevat. Voi kestää hetken, kun tulevat tankeilla.

Täti

Luonnonvaraisten petoeläimien määrä voisi olla huomattavasti suurempi Suomen kokoisessa harvaanasutussa maassa. Erikoisilta tuntuvat päättäjien laskelmat kuinka monta yksilöä mitäkin petoeläintä on juuri se oikea määrä minkä voi sallia täällä elävän. Kanadassa riittää isokokoisia petoeläimiä ihmisasutusten lähettyvillä, mutta siellä asiaan suhtaudutaan luontevasti ilman hysteriaa, toisiaan kunnioittaen ja samalla varoen.

Luontoihminen

Mikä ihmeen normaaliaika? Aikavyöhykkeet ihmisten sopimia. V -80 jälkeen syntyneet eläneet vain nykysysteemissä. Ns "kesäaika" vaan ympärivuotiseksi. Etenkin loppukesällä ja syksyllä suuri merkitys, ettei pimeä tule jo alkuillasta!

Kalamies

Nyt on kiire auttaa suomalaista tuottajaa. Elintarviketeollisuus ja kauppiaat ovat rosvoamassa osansa. Niistä kärsii tuottaja sekä kuluttaja. Putinin vuoksi oma- varaisuus tärkein.

Suosin lähiruokaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka