Sano se | "Voi hyvät hyssykät, ei uimahalleja kiinni"

Sano se -palstalla puhuttavat tällä erää muun muassa uimahallien kohtalo ja koirien jätökset.

Vieläkö kukaan muistaa kuvaa, jossa valtuustoryhmien vetäjät hymyillen vakuuttivat yksituumaisuutta Mikkelin talouden korjaamiseksi? Mitä pitäisi ajatella Satu Taavitsaisen viime päivien kirjoittelusta? Tarkoittiko yksituumaisuus hänen kohdallaan sitä, että muut tekevät kuten hän haluaa? Nyt rotia muut päättäjät, valtasuhteet ovat muuttuneet. Ei viime valtuustokauden toistoa!! Mikkeli ei ole enää punainen!

Päivi

Voi hyvät hyssykät, Ei uimahalleja kiinni, siellä käy vauvasta vaariin, terveestä vammaiseen ja on monelle ainoa liikunta mihin pystyvät. Voisi valita suppeampaa ihmisryhmää koskevan kohteen.

Keitaalla kävijä

Saatiin puhdistuslaitos pois nyt koirat saastuttavat Saimaata, kakkoja joka paikassa ei ole mukava kesällä uida kakoissa kerätkää hyvät omistajat koirien jätökset pois.

Pidetään Saimaa puhtaana

Upea markkinapäivä, sään puolesta ja Toripulun herkkuja nauttineena.

Kun nyt pohditaan Naisvuoren tai Rantakylän uimahallin lopettamista, voisiko vielä kokeilla palvelumaksun korottamista, että niitä voisi ylläpitää.

Eiju

Kaupunginjohtaja on ollut virassaan n. 6 vuotta. Koko sen ajan kaupunki on velkaantunut huippuvauhtia! Ilmestyy esille silloin kun paikalla on TV, radio tai lehdistö ja ilmoittaa: Lopetetaan koulut, päiväkodit, uimahallit ja kirjastot. Pää-asia on että minun virkani pysyy!

Aamen

Kyllä minä niin mieleni pahoitin luettuani Naisvuoren uimahallin lakkautusuhasta! Sinne on helppo näin bussikyytiläisenä laitakaupungilta mennä, omaa autoa ei ole käytössä. Rantakylä palvelee sillä suunnalla asuvia ja autollisia. Vai ruvetaanko hyödyntämään Moision uimahallia?

Polskija ja jumppaaja

Toivottavasti Mikkeli muistaa säästää myös kaupungintalolla. Pakkolomalle vaan ja paperit pöydälle, ne ei siitä karkaa kuten lapset, vammaiset tai muistisairaat.

Hoitaja

Uimahalleja ei saa sulkea! Päin vastoin uimareille esim. maauimala. Naisvuoren käyttäjillä ei kaikilla ole mahdollista kulkea Rantakylään. Muutama palloiluhalli vähemmän olisi riittänyt !

Uimari

Ei ole ihme, ettei posti mene perille ajoissa tai ollenkaan. Vähän ajan sisällä laitettu postilaatikkooni pari vierasta postia. Missä vika ? En ole postinjakaja.

Suivaantunut

Upea markkinapäivä, sään puolesta ja Toripulun herkkuja nauttineena kalaa kainalossa kotia kohti.

Ihmisen on hyvä olla

Nyt voi säästää ruoka menoissa, pitämällä ruoka hävikki hallinnassa.

Hyvä neuvo

Kiitos S-Market Stellaan tarjoamastanne hyvästä ensikokemuksesta työelämään! Nuori koki olevansa tervetullut ja arvostettu omalla tekemisellään. Saitte hienoa palautetta tet-työnantajina.

Tettiläisen kotiväki

Onko yhdenvertaista ja tasapuolista jos elokuussa päivähoidon aloittaneet saavat ilmaisen heinäkuun hoidon (osa päiväkodeista on suljettu?). Minulla loma elokuussa ja tietenkin lapsi oli kanssani kotona! Ilmainen kuukausi pois kaikilta! Entäs kotilapset, annetaanko heille lomarahaa?

Vanhempi

Täällä Mikkelissä nyt muutaman vuoden asuneena, ihmettelen jatkuvaa valittamista. Täällä tuntuu moni suorittavan elämäänsä. Kateus ei ole valttia ja selän takana puhuminen ei ole hyvää käytöstä. Olen alkanut katua tänne muuttoa.

Vielä mikkeliläinen

Näpit irti uimahalleista!! Päättäjät kohdistakaa katseenne kauemmaksi ja menkää itseenne ilman konsultteja. Miten noin muuten olette mielestänne onnistuneet? Toivon teille kaikille hyvät jatkot seuraavillekin kausille, niin voitte korjata sitä satoa mitä nyt olette kylväneet!

Kristiina

Urpolan luonnonsuojelualueella ei risuakaan taittaa, mutta siellä saa kaivureilla(?) myllätä vanhat rakenteet uusiksi. Toivottavasti samalla raivataan suvannot uinti ja soutu kelpoisiksi.

Hämmästynyt

Nyt pitäisi olla tarkkana säästöjen kanssa ettei vietäisi nuorilta enempää jo nyt nuoria on lähdössä paljon pois Mikkelistä kun nuoret on unohdettu.

Yhden nuoren isä

Kun 63 prosenttia suomalaisista kannattaa maamme liittymistä sotilasliitto Natoon, sen tulisi olla myös selkeä viesti maamme poliittiselle johdolle, miten asiassa edetä.

Reserviläinen

Nimimerkille "taas käsi toisen taskussa" haluaisin kertoa, että on erittäin loukkaavaa puhua kaupungin työpaikoista suojatyöpaikkoina. Kyllä kaupungin taloudellinen tila on jo näkynyt siinä, että henkilömitoitus on vedetty todella alas, myös esimieskunnassa. Jaksaminen on tiukilla ja sitä tällaiset nykytilanteesta tietämättömien "möläytykset" eivät ainakaan helpota.

Yksi mainitsemistasi suojatyöläisistä

Miten poliitikot aikovat hoitaa kaupungin alijäämän ESEn osakkeiden myynnillä, kun yhtiö on järkyttävän velkainen ja konsernin oma pääoma ainostaan 26 miljoonaa?

Vuosikertomus 2020

Tiesithän, että kaikki palkattomat lomapäivät pienentävät eläkettäsi.

Kokenut