Sano se | "Kannattaisi miettiä, mistä kannattaa valittaa"

Sano se -palstalla keskustellaan tällä kertaa muun muassa Natosta, kokouspalkkioista ja mahtavasta konsertista.

Useat yritykset lähtevät ja uusinvestointeja ei tule Natoon kuulumattomaan Venäjän etupiiri Suomeen.

Peksi

Ei pitkäjänteistä toimintaa minusta et puututaan leikkauslistalla varhaiskasvatuksen supistuksiin. Pitäkää palkattomia lomia, ei lapset osaa puoliaa pitää.

Tärkeysjärjestys

Nyt kannattaisi ihan oikeasti miettiä mistä kannattaa valittaa täällä Suomessa. Mitä siitä jos joudumme väistelemään koiran jätöksiä. Saamme nauttia täällä auringosta eikä meidän tarvitse pelätä pommituksia. Jätökset on aika pieni murhe.

Ihan oikeasti

Oli upea konsertti, saimme nähdä ja kuulla lasten laulua ja soittoa.

Ette kai tosissanne ryhmäperhepäiväkoteja sulje, moni lapsi tarvitsee rauhallista varhaislapsuutta kasvaakseen tähän raakaan maailmaan. Eikö jo riittävästi lasten psyykkisiä ongelmia.

Voi ei!

Eiköhän viimeistään nyt olisi viisasta lopettaa riitely tai politikointi suomalaisia maatalousyrittäjiä kohtaan. Kotimainen ruuantuotanto elintärkeää jo omavaraisuudenkin näkökulmasta näinä aikoina. Sinä päätät kaupassa, mitä ostoskoriisi valitset. Suomalaista tottakai!

Viesti

Ano Turtiaiselle kysymys. Kun vastustat natoa, niin millä ajattelit että Suomea puolustetaan? Niillä ritsoillako joita meillä on? Nimittäin enää ei päde mikään puolueettomuuspolitiikka - nyt on niin raivokas ukko tuolla idässä.

Vastauksia kiitos

Ukrainalaiset näyttävät kuuluvan samaan "sisuluokkaan" suomalaisten kanssa kun pystyvät panemaan kampoihin Kremlin hirviölle.

Hattua täytyy nostaa!

Milloinka rupeatte korjaamaan teistä reikiä? Autot hajoaa.

Erkki

Ahneus on sellainen asia jota ei voida järjellä selittää. Aivan kuin ei Venäjällä olisi lääniä jo tarpeeksi, maailman suurin valtio pinta-alaltaan. Vielä pitää naapurit saada sen alle.

Ei millään mitään väliä

Kiitos Johanna Tähkäpää, 4M sekä "musarin"opettajat! Oli upea konsertti, saimme nähdä ja kuulla lasten laulua ja soittoa. Nähdä intoa ja osaamista - mieli virkistyi, oli mieleenpainuva kokemus.

Hyvä teidän koulu

Arvoista Tukikriitikko, nyt on tiloja myynnissä. Osta ihmeessä maatila itsellesi ja rupeappas tukien nostajaksi, kun kerran rahaa tulee ovista ja ikkunoista, saatat jopa yllättyä millainen kultakaivos se on. Ja samalla saat kasvatettua itteles kunnon potut.

Tuottajia arvostava

Veronmaksajat ovat valinneet päätöksentekijät. Nyt rahat kasaan jokaiselta ja maksamaan huonojen päätösten tulos. Kaupungin velka on kehityksen ahnehtimista, kulttuuria ja taidotonta taloustietämistä vuosien ajalta.

Itseppä olemme valinneet

Tiina Väisäsen kirjoitus (LS 18.3.) oli täyttä asiaa. Ikävien päätösten tekoa on vaan siirretty ja siirretty, otettu lisää velkaa ja tässä nyt sitten tulos - me kuntalaiset maksamme päättäjien kyvyttömyydestä. Ja mikä kummallisinta - vaali toisensa jälkeen heidät valitaan uudestaan ja uudestaan.

Anu

Kokoomus ja Salo-Oksa meinaa vissiin että eläkeläisiä ei asu muualla kuin keskustassa Mikkelissä.

Näinkö on?

Kaupunginjohtaja on ylin viranhaltija, jonka ydintehtävä on asioiden valmistelu ja esittely hallintoelinten käsiteltäväksi sekä tehtyjen päätösten täytäntöönpano. Lisäksi hän edustaa kaupunkia ja vastaa kaupunginhallituksen ja -valtuuston tekemistä ikävistäkin säästötoimista. Kaupunginjohtaja ansaitsee mikkeliläisten tuen ja työrauhan. Jos Timo Halonen ei pelasta Mikkeliä, ei sitä tee kukaan muukaan.

Kaukokatseinen

Kiitos Mikkelin matkakeskuksen nuorelle miehelle siellä tiskin takana. Torstaina n. 12 maissa lähdit ystävällisesti auttamaan kun yritin ripustaa mainosta Matkakeskuksen ilmoitustauluun. Laitoit sen jopa napakasti kiinni ja sopivalle korkeudelle. Enpä olisi itse saanut laitettua. Siis kiitokseni sinulle. Mukavaa päivää!

Vielä on palvelua

Kyllä menee monen, arviolta 10-15 hoitajan, palkat ja satojen palkankorotukset noihin hyvinvointialueen luottamushenkilöiden palkkioihin. Pelkkä valtuuston kokous maksaa varmasti 20 000-30 000 euroa pituudesta riippuen matkakuluineen vielä enemmän. Vuodessa 300-400 tuhatta euroa. Hallituksen palkkiot yhteensä vuodessa nousee lähes 100 000 euroon, ja lisäksi lautakuntien palkkiot? Ei varmaan miljoona riitä vuodessa koko palkkionmetsästykseen. Pääasiassa hyväosaiset henkilöt niitä itselleen päättää maksaa. Tätä varten ne ehdokkaat niin halusi tulla valituksi.

Moraalitonta

Melkein kadehdin ihmistä joka näinä aikoina kokee huolekseen koirankakan jäällä...

Pieniä ihmisiä suuria asioita

Suomi onnellisin maa - 18.3.2022 - kesä 1939 - onnellisin kesä. Pidetään visusti huoli, ettei historia toistu.

Salaviisas