Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Voisiko lopettaa kävelykadun lämmityksen?"

Sano se -palstalla puhutaan tällä kertaa muun muassa koronatoimista, säästötoimista ja kiusaamisesta.

Vaikka sahatavara on huippukallista, se ei näy puun myyjän kukkarossa. Joku vetää välistä ja törkeästi.

Missä raha?

Kiitos Kirsi Adamsson (L-S 22.3.). Olen neljättä vuotta poissa työelämästä pääosin työpaikkakiusaamisen takia. Sosiaali- ja terveysalan järjestön kiusaajat on sittemmin palkittu mm. palkankorotuksella, kannustuspalkinnolla ja paremmilla työpaikoilla. Oma ammatillinen tulevaisuuteni ja talouteni on tuhottu. Puolustajat olleet varsin harvassa.

Kärsimystä avustus- ja verorahoilla

Säästölistojen laatijat - ovatkohan "huppelissa" illalla, kun leikkauksia laativat? Aamulla huomaavat, että mitäs hullua tulikaan tehtyä? Vuosikymmeniä sama meno jatkunut!

Seuraaja

Näpit irti yksityistieavustuksista! Leikkaukset romahduttavat tieosakkaiden talouden.

Vitsi, vitsi

Nyt kehotetaan varaamaan omavaraa. Olisko Siilo ollut kuitekin tarpeen.

Ensin tutkia,sitten hutkia

Voisiko kaupunki yhtenä säästötoimena lopettaa kävelykadun lämmityksen? Näillä energiahinnoilla aivan liian kallis systeemi köyhälle kaupungille.

Turhaa luksusta

Miksi motomiehellä pitää olla kypärä päässä? On tää byrokratia hullua. Mitä ne pelkää taivaalta tippuvan päähän?

Kysyn vaan

Miten korona hoitunee uima-altaissa, saunoissa, tansseissa ja jumpissa, jos se jääkiekkokatsomossa niin pistää silmään? Veden alla ja kaukotanssia ilman maskia? Tartuntavaaraa ja luvut korkealla?

Se maksaa

OJ:lta erittäin hyvä kommentti Jukurien yleisömäärästä runkosarjan viim.pelissä! Pitäisiköhän nyt viimeistään meidän kaikkien herätä ja mennä hallille!

8