Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Seisomapaikalla halvempi kahvi"

Tänään tekstaripalstalla puheena ovat muun muassa lätkäpelien katsojat, kahvittelijat ja ruuan hinta.

Ukrainasta tulee lapset ja naiset sotaa pakoon ja miehet jää puolustamaan maataan, kunnia heille.

Toisin kuin 2015

Ostin grillatun kanan hyvää oli kaksi henkeä söi kaksi kertaa. Ihmettelen hintaa maksoi n. 6 e koko juttu. Millä opilla on joku kasvattanu tipun ja se on teurastettu kuljetettu ja vielä paistettu myyty ja pakattu? Tuohon hintaan. Kyllä siitä pitäisi kaikkien saada rehellinen korvaus työstään eikä ryöstää.

Hyvä tipu

Stellan keskiosan kahviloissa samat ukot varaa pöydät päivittäin, edessä tyhjät kupit. Seisomapaikalla kahvikuppia pidellen pitää ohjelmat katsoa. Laitetaan aikaraja/kahvikuppi ja seisomapaikalla halvempi kahvi.

MiäMiä

Ukrainan presidentti sano et venäjää ja ruotsia erottaa vain meri? Mitähän sanookaa Suomesta, tietääkö et täälä pääsee kävellen yli.

Pitäs ensin tarkistaa

Hei katsojat jotka tulette Jukurien peliin käyttäkää hyvät ihmiset edes kasvomaskeja niinkuin ohjeissa sanotaan. Nimittäin korona ei oo vielä ohi. Päinvastoin leviää erittäin herkästi. Sillä päätykatsomossskin räkä lentää kun huudetaan koko ajan. Nyt kun bleijjarit alkaa olis mukava päästä katsomaan eikä homma menis taas siihen että pelataan ilman yleisöä...

Yy kaa koo